top of page

De beste luchtreiniger met de laagste Total Cost of Ownership?

Bijgewerkt op: 15 nov.

Al een paar jaar zijn wij de trotse distributeur van Njord Clean Air uit Zweden voor Nederland. Bij Njord Clean Air ontwikkelen ze zelf de luchtreinigers maar voor het vervolmaken van het ontwerp en de productie van de units werken we sinds 2022 samen met HANZA Group. Tot de klanten van HANZA Group behoren toonaangevende bedrijven als 3M, ABB, Epiroc, GE , Getinge, John Deere, Saab, Sandvik, Siemens en TOMRA.


HANZA Group is een wereldwijd op kennis gebaseerd maakbedrijf dat de maakindustrie moderniseert en stroomlijnt. Door middel van productiefaciliteiten met verschillende productietechnologieën gegroepeerd in lokale clusters en adviesdiensten creëren ze kortere doorlooptijden, milieuvriendelijkere processen en realiseren ze kostenbesparingen. Stuk voor stuk zaken die maken dat wij aan onze klanten de beste industriële luchtreinigers kunnen leveren met de laagste TCO.


CleanAirNederland.com werkt verder samen met één vaste partner voor de installatie en het verzorgen van onderhoud. Hierdoor is een lange levensduur verzekerd. Maar ook zijn we hierdoor flexibel en houden we de kosten laag.


De Njord Clean Air professionele luchtreinigers worden gebruikt in industriële omgevingen zoals warehouses, magazijnen en bedrijfshallen.


Lees hier meer over de samenwerking met HANZA3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page