top of page
doktersbezoek

Schone, gezonde lucht op de werkplek

We brengen het grootste deel van ons leven op het werk door, dus is het inademen van schone lucht belangrijk voor onze gezondheid - net als frisse lucht buitenshuis. Daarnaast tonen diverse onderzoeken het verband aan tussen pandemieën zoals Covid-19 en luchtverontreiniging. Het is dus heel belangrijk om na te denken over de kwaliteit van de lucht die we inademen. Maar wist u dat de luchtkwaliteit in een industriële omgeving doorgaans niet beter is dan buiten? Professionele luchtreinigers kunnen heel erg helpen bij het creëren van een gezonde werkomgeving

 

Slechte luchtkwaliteit op werk

Helaas tonen vele metingen bij bedrijven wereldwijd maar ook in Nederland aan dat de luchtverontreiniging op het werk twee tot vijf keer zo groot zijn als in de open lucht. In sommige extreme gevallen kan het tot 100 keer erger zijn. Een reden hiervoor is dat overal waar goederen worden geproduceerd, verwerkt of opgeslagen, er stofverontreiniging in de lucht is. Een goede luchtkwaliteit op het werk ofwel een gezonde werkomgeving is belangrijk voor uw medewerkers en voor uw bedrijf. 

gevolgen van slechte luchtkwaliteit

Bescherm uw medewerkers en bedrijf tegen de nadelen van stof en fijnstof!

Om uw medewerkers maar ook uw productieomgeving voldoende te beschermen tegen de nadelen van stof en fijnstof zijn aanvullende maatregelen mogelijk. CleanAirNederland.com heeft veel ervaring met het oplossen van stofproblemen en andere luchtverontreinigingen dit onder meer door het plaatsen van professionele luchtreinigers.

Hoe gezond werk jij. werken met gevaarlijke stoffen

Wij helpen u graag bij de implementatie van een efficiënt luchtzuiveringssysteem in uw productieomgeving dat zorgt voor een gezond en veilig werkmilieu dat aan alle regels voldoet. Want een gezonde werkplek dat wil toch iedereen? Zeker wanneer deze geen geld kost maar juist opbrengt!

bottom of page