top of page

Toegankelijksheidsverklaring

CleanAirNederland.com streeft ernaar een website aan te bieden die toegankelijk is voor een zo breed mogelijk publiek, ongeacht de omstandigheden en mogelijkheden. We streven ernaar om ons zo nauw mogelijk te houden aan de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0, Niveau AA), gepubliceerd door het World Wide Web Consortium (W3C). In deze richtlijnen wordt uitgelegd hoe u webinhoud toegankelijker kunt maken voor mensen met een beperking. Naleving van deze richtlijnen zal ertoe bijdragen dat het internet voor iedereen gebruiksvriendelijker wordt.

 

Hoewel CleanAirNederland.com ernaar streeft om zich te houden aan de richtlijnen en normen voor toegankelijkheid, is het niet altijd mogelijk om dit op alle delen van de website te doen en we werken er momenteel aan om dit te bereiken. Houd er rekening mee dat vanwege het dynamische karakter van de website af en toe kleine problemen kunnen optreden, aangezien deze regelmatig wordt bijgewerkt. We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die alle delen van de site op hetzelfde niveau van algehele webtoegankelijkheid brengen.


Als u opmerkingen en/of suggesties heeft met betrekking tot het verbeteren van de toegankelijkheid van onze site, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegankelijkheidscoördinator  via +31 416 229028 of info@cleanairnederland.com.

 

Uw feedback helpt ons verbeteringen aan te brengen.

Logo CleanAirNederland.com industriële luchtreiniging
bottom of page