top of page
Klaslokaal
pureAir_Logo

pureAir-Purifiërs

De pureAir luchtreinigers zijn de ideale luchtreinigers voor gebruik op school. Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof en ionisatie, elimineert de pureAir luchtreinigers geuren, rook, bacteriën, schimmels, huidschilfers, virussen (ook COVID-19!), vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer uit de lucht en van oppervlakken in uw ruimte.

De pureAir luchtreinigers reinigen en desinfecteren voortdurend blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubelen, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

pureAir_3000 luchtreiniger voor in de klas

LUCHTREINIGERS
VOOR OP SCHOOL

HEPA+ ODOGUARD
soorten luchtverontreiniging

Reinig en desinfecteer lucht en oppervlakken in uw hele lokaal - zelfs als u weg bent!

In tegenstelling tot passieve filters die alleen de lucht beïnvloeden die erdoorheen stroomt, projecteren pureAir luchtreinigers een krachtige zuivering naar de bronnen van vervuiling in uw schoolruimte, waarbij de lucht en oppervlakken voortdurend worden gereinigd. Stel uw persoonlijke zuiveringsniveau in voor terwijl u aan het werk bent of voer een grondige reiniging uit terwijl u weg bent en kom op kantoor in pure frisheid!

Benut de veilige zuiveringskracht van moeder natuur - binnenshuis!

Onze CAN PA-productfamilie maakt gebruik van de kracht van geactiveerde zuurstof, actieve stralingskatalyse (ARC) en ionisatie om kiemen aan het oppervlak en in de lucht te vernietigen. Geactiveerde zuurstof is de eerste verdedigingslinie van de natuur in de strijd tegen alle soorten vervuiling. Aangedreven door natuurlijke krachten zoals bliksem, zonlicht en watervallen, wordt zuurstof positief geladen en kan het een hele reeks schadelijke verontreinigingen vernietigen.

Dood schimmels, bacteriën, virussen en geuren - zonder een vinger uit te steken!

Hoewel het blote oog de meeste van deze milieuverontreinigingen niet kan zien, kunt u er zeker van zijn dat uw pureAir luchtreinigers namens u alle soorten vervuiling op kantoor aanzienlijk verminderen en alle soorten geuren elimineren, inclusief die vanuit productie, omgeving en collega's.

Verwijder allergenen uit uw ademruimte - en werk en leer prettig!

De ionische kracht van de pureAir luchtreinigers elimineren allergenen door ze samen te laten klonteren totdat ze uit de ademruimte vallen en kunnen worden opgeveegd of opgevangen in uw HVAC-filter.

Makkelijk op te zetten, makkelijk te gebruiken

Met eenvoudige installatie, gebruik en onderhoud is het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw leefomgeving een fluitje van een cent. De pureAir luchtreinigers maken het eenvoudig en betaalbaar om uw lesruimte schoon en gezond te houden.

GT1500 luchtreiniger voor klaslokalen

CAN PA1500 luchtreiniger voor kleine klaslokalen

 

De CAN PA1500 is uw oplossing voor vervuiling binnenshuis voor klaslokalen tot 25 m2. Met behulp van vier geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof, ionisatie en plasmaproductie, elimineert CAN PA1500 geuren, rook, bacteriën, schimmels, huidschilfers van huisdieren, virussen, vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer in de lucht en op oppervlakken.

De CAN PA1500 reinigt en desinfecteert continu alle blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubels, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

bottom of page