top of page
luchtreiniger voor op kantoor
pureAir Logo

LUCHTREINIGERS
VOOR OP KANTOOR

pureAir office purifiers / luchtreinigers 

ActiveHEPA aircleaner voor op kantoor

PureAir ontwikkelt de ideale luchtreinigers voor gebruik op kantoor. Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof en ionisatie, elimineert deze luchtreiniger geuren, rook, pollen, stof, bacteriën, schimmels, huidschilfers, virussen (ook COVID-19!), vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer uit de lucht en van oppervlakken in uw ruimte.

De Pure-Air purifiërs reinigen en desinfecteren voortdurend blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubelen, kleding en werkbladen. Ze helpen om alles in uw werk-, vergader- overlegruimte te ontsmetten. 

Kleine, gestroomlijnde ontwerpen maken het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

soorten fijnstof

Meer weten over deze unieke / voordelige luchtreinigers? 

Praten over de mogelijkheden of meer informatie?

Wij helpen u graag verder op weg.

ActiveHEPA luchtreiniger
PureAir Active Hepa Covid Room
PureAir Active Hepa Covid 3000

Reinig en desinfecteer lucht en oppervlakken in uw hele kantoor zelfs als u weg bent!

In tegenstelling tot passieve filters die alleen de lucht beïnvloeden die erdoorheen stroomt, projecteren de pureAir luchtreinigers een krachtige zuivering naar de bronnen van vervuiling in uw kantoor, waarbij de lucht en oppervlakken voortdurend worden gereinigd.  Stel uw persoonlijke zuiveringsniveau in voor terwijl u aan het werk bent of voer een grondige reiniging uit terwijl u weg bent en kom terug op kantoor in pure frisheid!

 

Benut de zuiveringskracht van moeder natuur - binnenshuis!

Onze CAN PA-productfamilie maakt gebruik van de kracht van geactiveerde zuurstof, actieve stralingskatalyse (ARC) en ionisatie om kiemen aan het oppervlak en in de lucht te vernietigen. Geactiveerde zuurstof is de eerste verdedigingslinie van de natuur in de strijd tegen alle soorten vervuiling. Aangedreven door natuurlijke krachten zoals bliksem, zonlicht en watervallen, wordt zuurstof positief geladen en kan het een hele reeks schadelijke verontreinigingen vernietigen.

Dood schimmels, bacteriën, virussen en geuren - zonder een vinger uit te steken!

Hoewel het blote oog de meeste van deze milieuverontreinigingen niet kan zien, kunt u er zeker van zijn dat uw pureAir luchtreinigers alle soorten vervuiling op kantoor verminderen en alle soorten geuren te elimineren, inclusief die vanuit productie, omgeving en collega's.

Verwijder allergenen uit uw ademruimte - en werk prettig!

De ionische kracht van de pureAir luchtreinigers elimineren allergenen door ze samen te laten klonteren totdat ze uit de ademruimte vallen en kunnen worden opgeveegd of opgevangen in uw HVAC-filter.

 

Makkelijk te plaatsen, eenvoudig te gebruiken

Met eenvoudige installatie, gebruik en onderhoud is het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw leefomgeving een fluitje van een cent. De luchtreinigers vereisen geen regelmatige vervanging van het luchtfilter. Regelmatige schoonmaakbeurten en slechts één keer per jaar vervangen van onderdelen maken het eenvoudig en betaalbaar om uw werkruimteschoon en gezond te houden.

Pure Air GT1500 luchtreiniger

CAN PA1500 luchtreiniger voor kleine kantoren

De CAN PA1500 is uw oplossing voor vervuiling binnenshuis voor woningen of kantoren tot 150 m2. Met behulp van vier geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof, ionisatie en plasmaproductie, elimineert CAN PA1500 geuren, rook, pollen, stof, bacteriën, schimmels, huidschilfers van huisdieren, virussen, vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer in de lucht en op oppervlakken.

De CAN PA1500 reinigt en desinfecteert continu alle blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubels, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.
Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

bottom of page