top of page
FITNESS SPORTSCHOOL
Barbell
fitness-classes-in-gym

  Beter, vrijer ademhalen en minder klachten over  
  transpiratiegeuren door actieve luchtfiltering met ionisatie  

Creëer een schonere en hygiënische sportomgeving met luchtreiniging

Lekker sporten zonder geurtjes binnen de fitness en sportbedrijven

Door de inzet van luchtreinigers voorzien van HEPA-filters / UVC / Ionisatie creëert u een schonere en hygiënische sportomgeving. Toestellen en de gym zelf raken minder snel vervuild. Er is minder sprake van ongewenste geuren en risico's aangaande ziekte overdacht. Dit maakt het voor u mogelijk om hoge standaarden na te leven en een betrouwbare kwaliteit te waarborgen.

Voldoen aan steeds strenger wordende certificerings eisen

  • Door de inzet van luchtfilters voldoet de omgeving uw sportlokatie aan de hoge normen die door veelal externe controleurs, auditoren en uw klanten gehanteerd worden. U voldoet continu aan de strenge eisen met betrekking tot een schone omgeving, terwijl de inspanningen met wel 70% kunnen worden verlaagd. Dit door eenvoudig de hoeveelheid stofdeeltjes, geuren en bacteriën te reduceren.
     

Kostenbesparingen

  • Door het schonere klimaat worden de hoeveelheid schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, het aantal bedrijfsonderbrekingen, het aantal klachten en het energieverbruik verlaagd.
     

Gezonde sport en werkomgeving

  • Door de luchtreinigers met HEPA / UVC ontstaat een meer gezond sportklimaat met vele voordelen tot gevolg. Bovendien worden de motivatie en tevredenheid van gasten en personeel verhoogd en dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de verleende diensten.
     

Energie-efficiëntie

  • Naleving van de strenge milieu-eisen en kostenbesparingen door het gebruik van duurzame en energiezuinige oplossingen. Onze zeer efficiënte luchtreinigers kennen geen emissie. Minder lucht dient geconditioneerd te worden met lagere energiekosten tot gevolg. En dit terwijl de lucht schoner is. 

WILT U OOK BETER, VRIJER ADEMHALEN EN MINDER KLACHTEN OVER ZWEETLUCHTJES?

Met welke oplossingen kunnen wij u helpen? Uiteraard verschilt het advies per situatie. Wij bieden u dan ook graag een persoonlijk en vrijblijvend advies aan voor uw luchtkwaliteitsvraagstuk.

Professionele luchtreinigers op basis van recirculatie welke het fijnstof afvangen voor in uw sportruimten 

met als doel een schonere werkomgeving en schone gezonde lucht. Vervuiling wordt afgevangen in filters. En met de toevoeging van ionisatie, UV-C of zelfs aPCO wordt de lucht niet alleen ontdaan van geurtjes maar ontstaat tevens een veilige sportomgeving zonder extra risico's aangaande ziekmakers. 

Doorverwijzing Njord XP-MC luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Njord XP-2 luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Njord XP-4 luchtreiniger pagina

Professionele luchtreinigers op basis van ionisatie welke het fijnstof samenklonteren voor in bijvoorbeeld boulderzalen en gymruimten

met als doel schone gezonde lucht. Een zeer energiezuinige en stille oplossing

Doorverwijzing Static air PMX luchtreiniger pagina

Kantoor, kleedruimten

Afvangen stof en fijnstofdeeltjes, geurreiniging, doodt bacteriën, schimmels en virussen (COVID-19)*
 

(*afhankelijk gekozen oplossing) 

Doorverwijzing Njord XP-S luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Pure Air Active Room luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Pure Air Active luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Pure Air Active Room luchtreiniger pagina
bottom of page