top of page

Luchtkwaliteitsmeting

Wilt u uw bezoekers, werknemers of patiënten ook de best mogelijke luchtkwaliteit bieden?

Vraag dan direct een luchtkwaliteits meting aan. Want meten = weten toch?!

 

Afhankelijk van uw wensen hanteren we hiervoor een fijnstofmeter of wellicht is een uitgebreid werkplekonderzoek met luchtmonstername meer hetgeen u zoekt. 

Wij kunnen dit verzorgen of brengen u hiervoor graag in contact met een gespecialiseerd bureau. 

CleanAirNederland.com
info@cleanairnederland.com

of bel met +31 416 229028

Meet en weet zelf hoe schoon de lucht is

Thuis, op het werk of op school. Je wilt in een goede omgeving leven waar schone lucht aanwezig is. Op plekken waar meer mensen zijn en allerlei processen zorgen voor vervuiling, verandert de luchtkwaliteit doorgaans vaak. Een ongezond binnenklimaat heeft een negatieve invloed op prestaties, concentratievermogen en de gezondheid van mensen. Maar evenzo geeft het allerlei bedrijfseconomische nadelen. Daarom is schone lucht belangrijk.

Hoe meet je zelf op een goede wijze de luchtkwaliteit? 

Zoek je een draagbare of remote deeltjesteller om je cleanroom te testen of een die meer de algemene luchtkwaliteit meet. Voor iedere situatie bestaat er een oplossing.

Steeds vaker maken wij daarbij gebruik van Airteq sensoren. Deze luchtkwaliteitsmeters meten naast fijnstof ook temperatuur, relatieve luchtvochtigheid  en meer. Ze meten dus heel veel, maar middels het AirTeq platform maken ze de uitkomsten begrijpelijk. Dit online monitoringsysteem biedt daarnaast ook nog vele mogelijkheden om deze data te koppelen met content management systemen, apparatuur (zoals de Njord luchtreinigers), gebouwenbeheerssystemen en nog veel meer. 

Het Aircheq online monitoringsysteem biedt daarnaast

- PUSH meldingen wanneer maatregelen noodzakelijk zijn

- inzicht en alarmering per ruimte

- realtime informatie

Wat meet de sensor?

  • Temperatuur (in Celsius of Fahrenheit)

  • CO2 (PPM – delen per miljoen)

  • Vochtigheid (PPM – deeltjes per miljoen)

  • Fijnstof, PM1, PM2.4, PM4, PM10

  • VOC-index

  • NOx index

 

De sensoren meten dus de hele dag continu de luchtkwaliteit en sturen deze meetdata  naar AirTeq cloud. Op de sensor zelf kun je de waarde direct van het scherm lezen en in het online dashboard lees je in een uitgebreide rapportage hoe de luchtkwaliteit is. En de software stuurt desgewenst apparatuur aan om de luchtkwaliteit te verbeteren. 

Meer weten over deze oplossing? 

Neem dan contact met ons op..

Airteq sensor
Aircheq software
bottom of page