top of page
Nieuws Cameraman
Anker 1

Laatste video: Njord@NTM

Bekijk hoe NTM luchtreinigers van Njord gebruikt in haar pand in Närpes, Finland.

Video's, referentiecases en meer 

Hier verzamelen we voortdurend al onze films en video’s terwijl ze worden geproduceerd. Bekijk alles, van video’s van onze klanten over hoe zij luchtreinigers gebruiken tot productvideo’s en bedrijfspresentatievideo’s.

All about NJORD

Njord Clean Air 

Njord – gemaakt in Zweden

Film uit de fabriek in Svanskog, Värmland, waar wij onze industriële luchtreinigers vervaardigen.

→ Meer over NJORD luchtreinigers

Njord – schone en gezonde lucht

Hier presenteren wij ons bedrijf, onze producten en diensten op het gebied van industriële luchtzuivering.

→ Meer over NJORD luchtreinigers

Njord Clean Air

Voorbeelden van binnenomgevingen van onze klanten waar luchtzuivering wordt toegepast, zoals werkplaatsen, magazijnen, bakkerijen en scholen etc.

Klantcases

Referentiecases

Referentie Heidelberg

Komplett / Sandefjord, Noorwegen

Luchtreiniging in distributiecentrum grootste Nordic online retailer van elektronische producten

Komplett heeft zijn logistieke centrum in Sandefjord met zowel AutoStore, baansystemen en verpakkingsmachines als veel aanverwante technische apparatuur. Er is veel activiteit in het magazijn, wat weer veel stof veroorzaakt, waar zowel mensen als apparatuur last van hebben. In verband met de implementatie van nieuwe verpakkingsmachines wilden ze meer controle hebben over stof en deeltjes die vrijkomen bij het vormen van de verpakking. Dit omdat ze het belangrijk vinden dat hun medewerkers een goed en schoon binnenmilieu hebben. Daarnaast wilden ze een zo goed mogelijke omgeving creëren voor de technische apparatuur en onze AutoStore.

Zij hebben voor Njord Clean Air gekozen omdat zij goede referenties hadden en goede ideeën hadden over hoe de luchtreinigers op te zetten en de lucht correct te beheren in de betreffende zones. 

Download hier onze referentiecase van Komplett

Heidelberg Materials

Luchtreiniging bij productie van bouwmaterialen

Bij Heidelberg Material verwerken ze alternatieve brandstoffen voor de productie van klinkers. De brandstoffen bestaan ​​uit afval dat niet materieel gerecycled kan worden en kan van alles zijn: van niet-herbruikbaar plastic tot bouwafval. Bij het vermalen van de afvalbrandstof ontstaat stof waarbij deeltjes en sporen van verschillende soorten het risico lopen grote problemen te veroorzaken met de werkomgeving en dus een gezondheidsrisico vormen voor het personeel dat in de faciliteit verblijft.

Download hier onze referentiecase van Heidelberg Materials

Luchtreiniging bij productie van meubilair

Spaljisten

Bij veel van onze processen komt veel stof vrij, vooral bij het zagen en frezen van plaatmateriaal en het boren ontstaan ​​zeer kleine deeltjes die in de lucht terechtkomen. Hoewel de afzuigers effectief zijn, zijn ze niet voldoende om al het stof te verwijderen. We verwerken ook veel dozen in onze verpakkingslijnen, wat ook stof genereert. Het is uiteraard niet goed voor onze operators om in een omgeving te verblijven waar zeer kleine deeltjes in de lucht worden verspreid. De deeltjes hebben ook een impact op de kwaliteit van onze productie, omdat onze folieprocessen zeer gevoelig zijn.

Referentie Spaljisten

Alligo

Luchtreiniging bij e-commerce en distributie

We hebben veel bewegingen in het magazijn waar we een grote hoeveelheid goederen verwerken. Door alle activiteiten ontstaat er veel stof en vuil, wat een probleem is voor zowel ons personeel als onze Autostore. Met de hulp van Njord hebben we een aanzienlijk schoner binnenmilieu gecreëerd, wat heeft geresulteerd in schonere goederen in de schappen en een schone omgeving voor de geavanceerde apparatuur die we hebben. Ook voor onze medewerkers heeft het een goede en gezonde werkomgeving gecreëerd, wat voor ons belangrijk is.

Download hier onze referentiecase van Alligo

Remondis

Luchtreiniging bij recycling

We wilden slechte lucht op de werkvloer elimineren, het risico op gezondheidsschadelijke deeltjes verkleinen en het risico op brand door veel stof minimaliseren. Wat ons vooral deed kiezen voor Njord was het feit dat wij het gevoel hebben dat ze een zeer effectieve luchtzuivering hebben. Omdat de luchtreinigers bovendien een eenvoudige en solide constructie hebben die gemakkelijk te installeren is, dachten wij dat Njord voor ons een goede optie leek.

Download hier onze referentiecase van Remondis

Njord producten

Producten

Njord XP industriële luchtreinigers

Voorbeelden van toepassingsgebieden en voordelen van industriële luchtreinigers.

Njord XP-4 industriële luchtreiniger

Korte productpresentatie van onze industriële luchtreiniger aangepast voor zeer grote gebouwen Njord XP-4.

→ Meer over de Njord XP-4 luchtreiniger

Njord XP-2 industriële luchtzuiveraar

Voorbeelden van binnenomgevingen van onze klanten waar luchtzuivering wordt toegepast, zoals werkplaatsen, magazijnen, bakkerijen en scholen etc.

Neem direct contact op

Praten over de mogelijkheden of meer informatie?

Wij helpen u graag verder op weg.

bottom of page