top of page
Dustbinder
NJORD clean air logo

DUSTBINDER

Milieuvriendelijk vloerreinigingsmiddel met permanente stofbinding

Een groot deel van het stof dat problemen veroorzaakt in industriële en logistieke gebouwen komt van de vloer. Niet alleen door stof deeltjes welke vrijkomen door slijtage maar ook door stof dat op de vloer is neergedaald en blijft ronddwalen / weer in de lucht geworpen wordt bij luchtwervelingen veroorzaakt door rijdend materieel zoals heftrucks, palletwagen enz..

Stofbindende vloerreiniger

De in eigen huis ontwikkelde stofbindende vloerreiniger van Njord reinigt de vloer en bindt stof. Het stof dat is neer gedaald op de vloer wordt "gebonden" net als stofdeeltjes welke loskomen van de vloer. Bij eenvolgende keer dat de vloer wordt gereinigd wordt het gebonden vuil afgenomen. Tegelijk wordt een nieuwe laag stofbinder aangebracht.

 

In combinatie met de luchtzuiveringsunits van Njord is de schoonst mogelijke omgeving het resultaat.

Milieuvriendelijk

Njord Dustbinder is een milieuvriendelijk reinigingsmiddel dat is ontworpen om zowel te reinigen als om een klevend oppervlak te bieden dat stof bindt. Hierdoor wordt de aanwezigheid van rondzwevend stof in de ruimte verminderd als ook dat de vloer stroever / veiliger wordt.

Zuinig en eenvoudig aan te brengen

Voeg slechts 2 cl dustbinder toe aan 10 L water. (0,2 %) en reinig uw vloer. Dustbinder is zeer hoog geconcentreerd en daarmee extreem zuinig en voordelig in gebruik.

schrobmachine

Best te gebruiken in combinatie met een schrobzuigmachine / 1 schijfsmachine.

Onze vloerreiniger laat zich het best gebruiken in combinatie met een schrobzuigmachine. Voeg Dustbinder gewoon toe aan de schoonwater tank. En reinigen maar.

Veilig; zo min mogelijk milieu-impact

Dustbinder is samengesteld uit componenten van hoge kwaliteit met zo min mogelijk milieu-impact.  Het product is niet geclassificeerd met gezondheidsgevaren of gevaarlijk voor het milieu. Ook brandt of explodeert het product niet. Vanzelfsprekend is een veiligheidsdatablad direct beschikbaar. 
 

bottom of page