Dustbinder.jpg
NJORD logo.png

DUSTBINDER

Milieuvriendelijk vloerreinigingsmiddel met permanente stofbinding

Een groot deel van het stof dat problemen veroorzaakt in industriële en logistieke gebouwen komt van de vloer. Niet alleen door stof deeltjes welke vrijkomen door slijtage maar ook door stof dat op de vloer is neergedaald en blijft ronddwalen / weer in de lucht geworpen wordt bij luchtwervelingen veroorzaakt door rijdend materieel zoals heftrucks, palletwagen enz..

 

De in eigen huis ontwikkelde stofbindende vloerreiniger van Njord reinigt de vloer en bindt stof.

Het stof dat is neer gedaald op de vloer wordt "gebonden" net als stofdeeltjes welke loskomen van de vloer. Bij eenvolgende keer dat de vloer wordt gereinigd wordt het gebonden vuil afgenomen. Tegelijk wordt een nieuwe laag stofbinder aangebracht.

 

In combinatie met de luchtzuiveringsunits van Njord is de schoonst mogelijke omgeving het resultaat.

  • Milieu vriendelijk
  • Eenvoudig toepasbaar
  • Zeer zuinig in gebruik
  • Toepasbaar op alle harde vloeren
  • Bindt stof en geeft de vloer glans en meer stugheid.

Njord Dustbinder is een milieuvriendelijk reinigingsmiddel dat is ontworpen om zowel te reinigen als om een klevend oppervlak te bieden dat stof bindt. Hierdoor wordt de aanwezigheid van stof in de ruimte verminderd als ook dat de vloer stroever / veiliger wordt.

Zuinig en eenvoudig aan te brengen
Voeg slechts 2 cl dustbinder toe aan 10 L water. ( 0,2 %) en reinig uw vloer op normale wijze met dweil/schrobber of schrobzuigmachine/1 schijfsmachine.

Milieuvriendelijk en veilig
Dustbinder is samengesteld uit componenten van hoge kwaliteit met zo min mogelijk milieu-impact.  Het product is niet geclassificeerd met gezondheidsgevaren of gevaarlijk voor het milieu. Ook brandt of explodeert het product niet.