top of page
horeca
pureAir luchtreinigers voor de horeca

LUCHTREINIGERS VOOR DE HORECA

Toiletruimte

pureAir office purifiers / luchtreinigers voor in de horeca

PureAir ontwikkeld de ideale luchtreinigers voor restaurants en café's. Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof en ionisatie, elimineert deze luchtreinigers geuren, rook, pollen, stof, bacteriën, schimmels, huidschilfers, virussen (ook COVID-19!), vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer uit de lucht en van oppervlakken in uw ruimte.

De pureAir office purifiers / luchtreinigers reinigen en desinfecteren voortdurend blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubelen, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

luchtverontreinigingen

Reinig en desinfecteer lucht en oppervlakken in uw hele gelegenheid - zelfs als u weg bent!

In tegenstelling tot passieve filters die alleen de lucht beïnvloeden die erdoorheen stroomt, projecteren de pureAir luchtreinigers een krachtige zuivering naar de bronnen van vervuiling, waarbij de lucht en oppervlakken voortdurend worden gereinigd. Stel uw persoonlijke zuiveringsniveau in voor terwijl u aan het werk bent of voer een grondige reiniging uit terwijl u weg bent en kom op kantoor in pure frisheid!

Benut de zuiveringskracht van moeder natuur - binnenshuis!

Onze CAN PA-productfamilie maakt gebruik van de kracht van geactiveerde zuurstof, actieve stralingskatalyse (ARC) en ionisatie om kiemen aan het oppervlak en in de lucht te vernietigen. Geactiveerde zuurstof is de eerste verdedigingslinie van de natuur in de strijd tegen alle soorten vervuiling. Aangedreven door natuurlijke krachten zoals bliksem, zonlicht en watervallen, wordt zuurstof positief geladen en kan het een hele reeks schadelijke verontreinigingen vernietigen.

Dood schimmels, bacteriën, virussen en geuren - zonder een vinger uit te steken!

Hoewel het blote oog de meeste van deze milieuverontreinigingen niet kan zien, kunt u er zeker van zijn dat uw pureAir 3000 overuren maakt namens u om alle soorten vervuiling op kantoor aanzienlijk te verminderen en alle soorten geuren te elimineren, inclusief die vanuit productie, omgeving en collega's.

Verwijder allergenen uit uw ademruimte - en werk prettig!

De ionische kracht van CAN PA3000 elimineert allergenen door ze samen te laten klonteren totdat ze uit de ademruimte vallen en kunnen worden opgeveegd of opgevangen in uw HVAC-filter.

Makkelijk op te zetten, makkelijk te gebruiken

Met eenvoudige installatie, gebruik en onderhoud is het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw leefomgeving een fluitje van een cent. CAN PA3000 vereist geen regelmatige vervanging van het luchtfilter. Regelmatige schoonmaakbeurten en slechts één keer per jaar vervangen van onderdelen maken het eenvoudig en betaalbaar om uw zaak schoon en gezond te houden.

Toilet

CAN PA1500 kleine luchtreiniger

(ideaal voor op toiletgroepen!)

 

De CAN PA1500 is uw oplossing voor vervuiling binnenshuis voor gebruik binnen bijvoorbeeld personeelsruimten en toiletgroepen. Met behulp van vier geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof, ionisatie en plasmaproductie, elimineert CAN PA1500 geuren (ook urine!), rook, pollen, stof, bacteriën, schimmels, huidschilfers, virussen, (ook COVID-19), vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer in de lucht en op oppervlakken.

De CAN PA1500 reinigt en desinfecteert continu alle blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubels, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

GT1500 kleine luchtreiniger voor toiletruimte
bottom of page