top of page

Creëer schone, gezonde en stofvrije werkomstandigheden

Wij vinden dat een schone omgeving met gezonde lucht belangrijk is voor iedereen, niet alleen thuis, in de natuur, onderweg, maar ook op het werk. Op kantoor maar zeker ook in het logistieke centrum, de werkplaats, op de werkvloer. Dit in de metaal industrie, houtindustrie, logistiek, recycling... .eigenlijk gewoon overal. Het is de basis voor een gezond en gelukkig leven.

 

Helaas tonen luchtkwaliteitsmetingen bij bedrijven maar al te vaak aan dat de lucht teveel voor het oog onzichtbare fijnstof (PM2,5 PM10) bevat. Net zoals dat deze ook bij sportscholen, garagebedrijven en schade herstelbedrijven niet altijd goed is.

Njord_XP-4 industriële luchtreiniger
Njord_XP-2 industriële luhtreiniger

Goede luchtzuivering draagt bij

Goede luchtzuivering draagt bij aan de gezondheid van uw werknemers en uw bedrijf. Schone, zuivere lucht vermindert verzuimkosten, verhoogt de productiviteit, verlaagt onderhoudskosten en het aantal storingen aan machines.

 

CleanAirNederland.com levert, installeert en onderhoudt een breed assortiment industriële luchtreinigers en luchtreinigingsinstallaties met een grote capaciteit voor gebruik in grote ruimtes. De krachtige luchtreinigers zijn geschikt voor o.a. bedrijfsruimtes, industriële gebouwen, magazijnen, ziekenhuizen, opslagplaatsen, kantoren, klaslokalen en openbare ruimtes. Middels deze luchtreinigers brengen we de vervuiling door stof, fijnstof en andere verontreinigingen terug naar veilige waarden en zorgen wij er zo voor ook uw werkplek schoner, gezonder en veiliger wordt.
 
En dat tegen de laagste total cost of ownership over time.

Industriële luchtreinigers voor een optimale werkomgeving

We werken met alleen maar sterke merken. Ieder uniek in zijn soort, toepassing en oplossing. Energiezuinig, effectief en met een hoge capaciteit. Filterunits speciaal ontwikkeld voor toepassing in de industrie, logistiek, agri, food, op kantoor of binnen de sport en leisurebranche. Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op. 

Neem direct contact op

Praten over de mogelijkheden of meer informatie?

Wij helpen u graag verder op weg.

bottom of page