top of page

Welke ondersteuning kunt u van CleanAirNederland verwachten?

Wij, CleanAirNederland, bieden naast professionele luchtreinigers voor bedrijven ook advies en diverse diensten op het gebied van luchtfiltering op alle gebieden binnen uw organisatie.

 

Wij doorlopen samen met u het complete traject van advies tot onderhoud aan onze producten.

Elke aanvraag begint met een uitgebreide inventarisatie van de luchtkwaliteiten de hieruit voorvloeiende problemen.  Op basis hiervan biedt onze adviseur een of meerdere oplossingen waaruit u kunt kiezen. Wij bieden u tevens diverse opties aangaande financiering, garantie en service

 

Hoe dan ook, je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen met vragen of opmerkingen. Wij staan voor u klaar. 

CleanAirNederland.com
Joes van Hees

Directeur CleanAirNederland.com

info@cleanairnederland.com

Tel: +31-416-229028

Advies en diverse diensten op het gebied van luchtfiltering

Installatie / verplaatsing van uw luchtreiniger(s)

De montage van onze units zal in overleg plaatsvinden waarbij de units geplaatst zullen worden op de vooraf afgesproken locaties. Daarbij staat  CleanAirNederland.com voor veiligheid. Dit maakt dat we enkel gebruik maken van gecertificeerde montage materialen. Als ook dat onze medewerkers niet enkel bekend zijn met werken op hoogte maar ook van alle geldende voorschriften en in het bezit zijn van alle benodigde certificaten.

 

De situatie in uw bedrijf kan na verloop van tijd veranderen. Daarom installeren wij niet alleen de producten nadat u ze hebt gekocht, we helpen u ook graag met het verplaatsen ervan. Dit verzekert de goede werking van de luchtreinigers en zal u ontlasten van werkzaamheden.

 

Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het verhuizen van een van onze apparaten. Wij helpen u graag.

2

Service & Onderhoud

Elk apparaat heeft een langere levensduur als service en onderhoud goed en vakkundig worden uitgevoerd. Daarom hebben we servicecontracten die passen bij uw specifieke behoeften. Dit zorgt niet alleen voor een goede werking van de luchtreinigers, maar ontlast u ook van andere zaken die met onze producten te maken hebben.

 

Laat het ons weten als u vragen heeft over onze serviceovereenkomst, of als u een contract wilt sluiten. We horen graag van u.

3

Storing melden

Het spijt ons te horen dat een van onze producten een storing of defect heeft. Het kan altijd voorkomen dat een toestel defect raakt, bijvoorbeeld door een vervuild filter of een onderdeel dat kapot is. We helpen u natuurlijk zo snel mogelijk verder.

Neem contact met ons op en wij helpen u snel en vakkundig.

Neem direct contact op

Praten over de mogelijkheden of meer informatie?

Wij helpen u graag verder op weg.

bottom of page