top of page

pureAir Active HEPA+ Air Purification voor op kantoor, in het leslokaal of de vergaderruimte.

De pureAir Active HEPA+ met ODOGard® zijn de enige luchtreinigers ter wereld die zowel actieve als passieve luchtzuiveringstechnologieën combineren met de geurverwijderende kracht van ODOGard.

Naast het verminderen van vluchtige organische stoffen (VOS), allergenen zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, en geuren veroorzaakt door schimmels, bacteriën en andere verontreinigende stoffen, heeft het bewezen 99,98% van SARS-CoV-2 uit de lucht te inactiveren.*

* Laboratoriumtests blijken meer dan 99,98% van SARS-CoV-2 in de lucht te inactiveren binnen 10 luchtuitwisselingen in een gecontroleerde omgeving.

De  PURE AIR luchtreinigers creëren een plasma van negatieve en positieve ladingen om deeltjes uit uw ademruimte te verwijderen. Vangen en vernietigen geuren samen met allergenen en andere deeltjes. Met behulp van een breedspectrum UV-licht en vocht in de lucht worden actieve oxidatieproducten gecreëerd om ziekteverwekkers bij de bron op te sporen en te inactiveren.De Pure Air Actieve HEPA+ met ODOGard® zijn de enige luchtreinigers op de markt die de gepatenteerde ODOGard-technologie gebruikt om geuren snel en permanent te verwijderen door zich te binden aan geurmoleculen.

Kenmerken:

  • Actieve en passieve luchtzuivering

  • Vermindert geuren binnenshuis

  • Reinigt continu

  • Verwijdert verontreinigende stoffen in de lucht

  • Zeer eenvoudig in onderhoud

  • Te bedienen via touchscreen of app

Onze H-13 HEPA- en MERV-16-filters zijn de enige filters met de revolutionaire, gepatenteerde ODOGard®-coating die geuren op moleculair niveau elimineert, waardoor het onmogelijk wordt voor de geur om te overleven. Zelfs de meest hardnekkige, schijnbaar permanente geuren maken geen schijn van kans tegen ODOGard. In tegenstelling tot zware en dure koolstoffilters, maximaliseren onze filters de luchtstroom zonder de unit harder te laten werken, terwijl ze deeltjes van slechts 0,03 micron vasthouden. Pollen en andere allergenen, schimmels, stof, huidschilfers van huisdieren, bacteriën en virussen worden gevangen en keren niet terug naar het luchtruim, zodat u frisse, schone, geurloze lucht kunt inademen.

pureAir_Logo

pure-Air ontwikkelt en vervaardigt elektronische producten van hoge kwaliteit die een positieve invloed hebben op het dagelijks leven en de gezondheid van mensen over de hele wereld - en tegelijkertijd het milieu beschermen. 

WILT U OOK VERZEKERD ZIJN VAN ECHT SCHONE LUCHT IN UW WERK- OF VERBLIJFSRUIMTE?

pureAir luchtreiniger voor op kantoor logo

CAN PA3000 Air-Purifier

De CAN PA3000 is de ideale luchtreiniger voor klaslokalen en aula's tot 100m3. Met behulp van geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof en ionisatie, elimineert pureAir 3000 geuren, rook, bacteriën, schimmels, huidschilfers, virussen (ook COVID-19!), vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer uit de lucht en van oppervlakken in uw ruimte.

De CAN PA3000 reinigt en desinfecteert voortdurend blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubelen, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

luchtreiniger kantoor, covid, corona, effectief, virussen, schoon, gezond, ziek

Luchtreinigers voor op school

soorten luchtverontreinigingen

Reinig en desinfecteer lucht en oppervlakken in uw hele lokaal - zelfs als u weg bent!

In tegenstelling tot passieve filters die alleen de lucht beïnvloeden die erdoorheen stroomt, projecteert CAN PA3000 een krachtige zuivering naar de bronnen van vervuiling in uw schoolruimte, waarbij de lucht en oppervlakken voortdurend worden gereinigd en tot 100 m2 werkruimte wordt bedekt. Stel uw persoonlijke zuiveringsniveau in voor terwijl u aan het werk bent of voer een grondige reiniging uit terwijl u weg bent en kom op kantoor in pure frisheid!

Benut de veilige zuiveringskracht van moeder natuur

Onze CAN PA-productfamilie maakt gebruik van de kracht van geactiveerde zuurstof, actieve stralingskatalyse (ARC) en ionisatie om kiemen aan het oppervlak en in de lucht te vernietigen. Geactiveerde zuurstof is de eerste verdedigingslinie van de natuur in de strijd tegen alle soorten vervuiling. Aangedreven door natuurlijke krachten zoals bliksem, zonlicht en watervallen, wordt zuurstof positief geladen en kan het een hele reeks schadelijke verontreinigingen vernietigen.

Dood schimmels, bacteriën, virussen en geuren

Hoewel het blote oog de meeste van deze milieuverontreinigingen niet kan zien, kunt u er zeker van zijn dat uw pureAir 3000 overuren maakt namens u om alle soorten vervuiling op kantoor aanzienlijk te verminderen en alle soorten geuren te elimineren, inclusief die vanuit productie, omgeving en collega's.

Verwijder allergenen uit uw ademruimte - en werk en leer prettig!

De ionische kracht van CAN PA3000 elimineert allergenen door ze samen te laten klonteren totdat ze uit de ademruimte vallen en kunnen worden opgeveegd of opgevangen in uw HVAC-filter.

Makkelijk op te plaatsen, makkelijk te gebruiken

Met eenvoudige installatie, gebruik en onderhoud is het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw leefomgeving een fluitje van een cent. CAN PA3000 vereist geen regelmatige vervanging van het luchtfilter. Regelmatige schoonmaakbeurten en slechts één keer per jaar vervangen van onderdelen maken het eenvoudig en betaalbaar om uw werkruimteschoon en gezond te houden.

luchtreiniger kantoor, covid, corona, effectief, virussen, schoon, gezond, ziek

CAN PA1500 luchtreiniger voor kleine klaslokalen

 

De CAN PA1500 is uw oplossing voor vervuiling binnenshuis voor klaslokalen tot 25 m2. Met behulp van vier geavanceerde technologieën, waaronder actieve stralingskatalyse (ARC), geactiveerde zuurstof, ionisatie en plasmaproductie, elimineert CAN PA1500 geuren, rook, bacteriën, schimmels, huidschilfers van huisdieren, virussen, vluchtige organische stoffen (VOC's) en meer in de lucht en op oppervlakken.

De CAN PA1500 reinigt en desinfecteert continu alle blootgestelde oppervlakken, inclusief muren, plafonds, vloeren, tapijten, meubels, kleding en werkbladen. pureAir-producten helpen om alles in uw leefruimte te ontsmetten.

Een klein, gestroomlijnd ontwerp maakt het een elegante toevoeging aan elke ruimte, en een handige afstandsbediening zorgt voor een eenvoudige aanpassing van het zuiveringsniveau.

bottom of page