top of page

Air Purification / luchtreinigers voor op kantoor, in het leslokaal of de vergaderruimte.

Mensen werkzaam in het onderwijs, de kinderopvang, bij de overheid of in de (financiële) dienstverlening brengen gemiddeld zo’n 80% van hun leven in binnenruimtes door. Vaak is in deze omgevingen sprake van ziekmakende vervuiling veroorzaakt door (fijn)stof, bacteriën en virussen. Deze rondzwevende deeltjes zorgen niet alleen voor (chronische) klachten maar dragen ook bij aan hogere verzuimkosten. Het reinigen van de lucht zorgt voor een gezondere (werk)omgeving.

Ontevreden klanten

Filteren zwevende deeltjes en aerosolen uit de lucht en elimineren  virussen, bacteriën en schimmels

Speciaal voor deze ruimten hebben wij oplossingen welke u kunnen helpen bij het realiseren van een gezonde werkomgeving. Uitgerust met een HEPA 14 filter en UV-C of de unieke aPCO technololie reinigen deze luchtreinigers op zeer efficiënte wijze tot wel 99,995% van de zwevende deeltjes en aerosolen uit de lucht en elimineren ze ziekmakende virusdeeltjes, bacteriën en schimmels.

Een luchtreiniger ontwikkeld en geschikt voor kantoren, scholen, kinderdagverblijven, overheidsinstellingen, medische wacht- en behandelruimtes, verzorgingstehuizen, kantines, sportscholen, restaurants, winkels, evenementenhallen, supermarkten, religieuze ruimtes en openbare binnenruimtes. 

WILT U OOK VERZEKERD ZIJN VAN ECHT SCHONE LUCHT OP KANTOOR ?

HEPA+ ODOGUARD
Pure Air PA3000.luchtreiniger kantoor
Pure Air Active Hepa Pro luchtreiniger voor op kantoor

Elimineert 99,98% van SARS-CoV-2*

De pureAir Active HEPA+ met ODOGard® zijn de enige luchtreinigers ter wereld die zowel actieve als passieve luchtzuiveringstechnologieën combineren met de geurverwijderende kracht van ODOGard.

*Laboratoriumtests blijken meer dan 99,98% van SARS-CoV2 in de lucht te inactiveren binnen tien luchtuitwisselingen in een gecontroleerde omgeving.

pureAir Logo

pure-Air ontwikkelt en vervaardigt elektronische producten van hoge kwaliteit die een positieve invloed hebben op het dagelijks leven en de gezondheid van mensen over de hele wereld - en tegelijkertijd het milieu beschermen. 

NJORD XP--S Office luchtreiniger

Njord XP-S luchtreiniger voor op kantoor 

Een extreem compact en soepel ontwerp met een maximaal filtratiegebied maakt onze kleinste industriële luchtreiniger, de Njord XP-S, zeer effectief en eenvoudig te installeren. 

Deze luchtreiniger is voorzien van Njord Connect™ zodat je je systeem draadloos kunt bedienen en programmeren via wifi en/of bluetooth. Voorzien van UV-C (optioneel) voor het elimineren van schadelijke microben zoals bacteriën en virussen. Kies ionisatie (optioneel) om slechte geuren en geuren te elimineren.

NJORD AIR-CLEANING SOLUTIONS

Njord is een Zweeds luchtzuiveringsbedrijf dat in 2018 is opgericht met de ambitie om snel een leidende markt-positie te bereiken. Dit door te luisteren naar en het begrijpen van onze klanten Om daarop vanuit deze basis de slimste en meest effectieve oplossingen te ontwikkelen voor alle soorten omgevingen.

Referenties

bottom of page