top of page

Goede luchtreiniging in de metaalindustrie essentieel!

Goede luchtreiniging / zuivering in de metaalindustrie is essentieel om een ​​gezonde en veilige werkomgeving te garanderen. Luchtzuivering helpt tevens om te voldoen aan regelgeving en wettelijke eisen op het gebied van luchtkwaliteit. Maar alleen bronaanpak blijkt zelden voldoende.

luchtreiniging in de metaalindustrie

Toch zien we in de praktijk dat veel bedrijven in de metaalindustrie problemen kennen. Ook al hebben ze zwaar geïnvesteerd in diverse vormen van bronaanpak. Het enkel wegnemen aan de bron is zelden voldoende daar lasrook en slijpdeeltjes zich niet makkelijk laten vangen en zich daarop toch door de lucht verspreid. Het hebben van een aanvullend en effectief ruimtelijk luchtzuiveringssysteem creëert pas de werkplek die voldoet aan de huidige normen voor gezondheidsbescherming.


Onze ruimtelijke luchtreinigers zijn een noodzakelijke aanvulling op lashelmen, toortsafzuiging en andere oplossingen aan de bron. In tegenstelling tot deze "oplossingen" creëren ze een schonere en gezondere omgeving in het hele pand, waardoor iedereen die zich daar bevindt wordt beschermd. Een echte aanvulling dus!


Meer weten? Klik dan hierlogo CleanAirNederland industriéle luchtreiniging

1 weergave0 opmerkingen

Comentários


bottom of page