top of page

Wilt u ook structureel besparen op uw schoonmaakkosten?

Bijgewerkt op: 18 mrt. 2021

Bij veel logistieke en industriële bedrijven is stofoverlast een groot probleem. Dit is dit meestal goed zichtbaar bijvoorbeeld bij bedrijven in de houtbewerking of waar veel karton gebruikt wordt. Het is voor mens, bedrijf en product extra belangrijk dat dergelijke werkomgevingen regelmatig goed schoongemaakt worden.

De kosten hiervoor, onder andere in de vorm van schoonmakers, schoonmaakmiddelen en gespecialiseerd materiaal, lopen vaak enorm op. Daarnaast kan bijvoorbeeld door het vegen van de vloer neergedaald (fijn)stof juist weer in de lucht terechtkomen.


Door de lucht doorlopend te reinigen kunnen een hoop problemen vermeden worden. Met behulp van onze professionele recirculerende luchtreinigers wordt vervuiling op een effectieve manier uit de lucht gefilterd. Er is geen hak- of breekwerk nodig en de apparaten werken aanvullend op het bestaande (ventilatie)systemen. Die hierop vaak minder hard hoeven te werken en u daarmee kosten besparen.

Onze klanten melden dat er na de inzet van onze industriële luchtreinigers niet alleen bespaard wordt op schoonmaakkosten. Maar ook dat de productiviteit is gestegen, de ziektekosten zijn gedaald en klanten meer tevreden zijn. Wilt u ook een schone werkomgeving creëren en een aanzienlijke kostenbesparing realiseren? Kijk op onze website www.cleanairnederland.com of neem contact op via info@cleanairnederland.com


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page