top of page

Referentiecase luchtreiniging recycling

Bijgewerkt op: 10 jan.

Klantcase: Njord Clean Air industriële luchtreiniging @ Heidelberg Materials, Zweden


“Het personeel moet in de eerste plaats worden beschermd en daarom is een effectieve luchtzuivering van cruciaal belang in ons bedrijf.”

Luchtreiniging recycling

In onze fabriek in Slite, op Gotland, verwerken we afval als alternatieve brandstof voor de ovens bij de productie van (straat) klinkers. De brandstoffen bestaan ​​uit afval dat niet verder gerecycled kan worden. Dit kan dus van alles zijn: van niet-herbruikbaar plastic tot bouwafval. Bij het vermalen van de afvalbrandstof ontstaat veel stof. Dit stof bevat verschillende deeltjes en sporen die een vergroot gezondheidsrisico vormen voor het personeel dat in de faciliteit verblijft. Luchtreiniging recycling.


Het personeel moet in de eerste plaats worden beschermd en daarom is een effectieve luchtzuivering van cruciaal belang in ons bedrijf. We gebruiken luchtreinigers van Njord die op een goede manier aan onze behoeften voldoen, omdat ze de lucht in het pand zeer effectief reinigen. Ondanks de zware omstandigheden werken ze probleemloos en verloopt de afhandeling van filterwissels soepel en efficiënt.


Karl-Erik Gestrinius, productiemanager Alternative Fuels NE Heidelberg Materials / Slite, ZwedenKlant-case_Heidelberg-Materials
.pdf
Download PDF • 7.26MB


Referentiecase luchtreiniging recycling
Referentiecase luchtreiniging recycling

De afdeling Alternative Fuels van Heidelberg Materials, onderdeel van de internationale bouwmaterialengroep Heidelberg Materials met ongeveer 51.000 medewerkers in meer dan 50 landen, heeft de taak om de productiefaciliteiten van de groep in Noord-Europa te voorzien van kwaliteitsgezekerde alternatieve brandstoffen. www.heidelbergmaterials.com

コメント


bottom of page