top of page

Wat is de beste industriële luchtreiniger en wie de beste leverancier.

Bijgewerkt op: 6 feb.

Wat voor een bedrijf de beste industriële luchtreiniger is, is vooral afhankelijk van uw bedrijf, het type vervuiling, de omgeving waarin de units geplaatst moeten worden en nog veel meer. Wat wij weten is dat onze flexibele, industriële luchtreinigers zorgen voor het hoogste niveau van productkwaliteit. We leveren de beste luchtzuiveringsoplossingen in vrijwel elk type binnenomgeving, ongeacht in welke branche u zich bevindt of met welke specifieke uitdagingen u wordt geconfronteerd. En dat ook nog tegen de laagste TCO. Hoe? Dat vertellen wij u graag.


Fabricage Njord industriële luchtreinigers

Keep It Stupid Simple

KISS is bij Njord de basis voor alles wat we maken en doen. Dat begint bij het ontwerp van de units tot aan de wijze van montage, service en onderhoud. Daarbij zijn we uitgegaan niet enkel van onze problemen maar ook van die van de klant. Denk daarbij aan een maximalisatie van de afvangcapaciteit, de CADR van iedere unit, een minimale dakbelasting, een beperkte grootte (geen sprinkleraanpassingen nodig) en zo meer. We voorzien de units niet van zaken die toch niet gebruikt worden. Waarom zouden we standaard IOT toevoegen wanneer we vanwege bedrijfsregels toch niet op het netwerk mogen. En technieken welke we elders kunnen betrekken en die doen wat ze moeten doen betrekken of laten we produceren bij anderen. Zo ook de productie van onze units.


Stappenplan: Hoe kies ik de beste industriële luchtreiniger

Vergaand geautomatiseerde productie.

Bij Njord Clean Air ontwikkelen ze eerst zelf de luchtreinigers maar voor het vervolmaken van het ontwerp en de productie van de units werken we sinds 2022 samen met HANZA Group. Tot de klanten van HANZA Group behoren toonaangevende bedrijven als 3M, ABB, Epiroc, GE , Getinge, John Deere, Saab, Sandvik, Siemens en TOMRA. HANZA Group is een wereldwijd op kennis gebaseerd maakbedrijf dat de maakindustrie moderniseert en stroomlijnt. Ze creëren door middel van het samenvoegen van opdrachten van verschillende klanten binnen hun productiefaciliteiten met verschillende productietechnologieën, niet alleen kortere doorlooptijden en milieuvriendelijkere processen. Maar ook realiseren ze aanzienlijke kostenbesparingen. Stuk voor stuk zaken die maken dat wij aan onze klanten de beste industriële luchtreinigers kunnen leveren tegen een zeer, zeer lage prijs.


Filters

Filters zijn een terugkomende kostenpost bij iedere filterinstallatie die stof afvangt. Hierbij zijn we niet gebonden aan een eigen productie maar kiezen we wederom bewust voor een partner welke ons volledig ontzorgt. Filters worden in samenspraak (door)ontwikkeld en geproduceerd door een van de grootste filterfabrikanten van Noord-Europa. Een fabrikant die grote maar ook kleinere aantallen niet schuwt en levert tegen een zeer scherpe kostprijs.


Geen tussenkomst van HVAC installateurs

CleanAirNederland.com werkt verder samen met één vaste partner voor de installatie en het verzorgen van onderhoud. Hierdoor bent u niet alleen van een lange levensduur verzekerd maar zijn we ook flexibel en houden we de kosten laag. De lijnen zijn kort. Afspraken snel gemaakt. Ook kennen we flexibele oplossingen op het gebied van koop, huur of lease.. met of zonder volledige ontzorging.


beste industriële luchtreiniger

Hoe kiest u de beste industriële luchtreiniger en leverancier

Als het gaat om het beoordelen van de prestaties van een luchtreiniger en het vergelijken van verschillende opties, moet u beginnen met het vergelijken van hun Clean Air Delivery Rate (CADR).En daarna volgen er nog veel meer zaken. Zoals de keuze van uw leverancier. Om u te helpen bij dit proces hebben wij een pagina met heel veel uitleg en tips samengesteld.


logo Clean Air Nederland

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page