top of page
Njord_Connect-draadloze bediening

Njord Connect™

Draadloze besturing, operationele besturing en programmering van Njord luchtreinigers voor geoptimaliseerd gebruik

Bedien, bestuur en programmeer middels uw mobiel of tablet uw Njord luchtreinigers (individueel of als groep) voor geoptimaliseerd gebruik. Njord Connect™ maakt draadloze bediening van uw luchtreinigers mogelijk via Bluetooth of internetverbinding. (Dus ook vanuit huis)

 

Bespaar energie

Met de ingebouwde timerfunctie kan een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd door de snelheid van de motor van de luchtreiniger tot een minimum te beperken gedurende de uren, bijvoorbeeld ’s nachts, wanneer er geen activiteit wordt uitgevoerd, en vervolgens de snelheid weer te verhogen wanneer de activiteit begint. 

 

De luchtreinigers zijn gekoppeld via robuuste, draadloze mesh-technologie en maken het mogelijk om alle luchtreinigers zowel in groepen als individueel te bedienen.

 

Het instellen of wijzigen van luchtstromen en programmaplanning wordt heel eenvoudig via ingebouwde tijdfuncties zoals timer, astro- en weekklok. Met behulp van de planningtool kan een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd door de snelheid van de motor van de luchtreiniger tot een minimum te beperken gedurende de uren, bijvoorbeeld ’s nachts, wanneer er geen activiteit wordt uitgevoerd, en vervolgens de snelheid weer te verhogen wanneer de activiteit begint.

Download het productblad

Wilt u meer weten over Njord Connect™ voor luchtreinigers?

Neem contact op!

Standaardinstelling voor optimale werking van de Njord industriële luchtreiniger

Njord Connect™ is beschikbaar voor al onze luchtreinigers

Doorverwijzing Njord XP-MC luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Njord XP-2 luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Njord XP-4 luchtreiniger pagina
bottom of page