top of page
Njord_Connect-draadloze bediening luchtreiniger

Overal eenvoudig te bedienen

Njord Connect™

Draadloze besturing en programmering met gebruikersvriendelijke app.

Bedien, bestuur en programmeer middels uw mobiel of tablet uw Njord luchtreinigers (individueel of als groep) voor geoptimaliseerd gebruik. Njord Connect™ maakt draadloze bediening van uw luchtreinigers mogelijk via Bluetooth of internetverbinding. (Dus ook vanuit huis)

 

Bespaar energie

Met de ingebouwde timerfunctie kan een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd door de snelheid van de motor van de luchtreiniger tot een minimum te beperken gedurende de uren, bijvoorbeeld ’s nachts, wanneer er geen activiteit wordt uitgevoerd, en vervolgens de snelheid weer te verhogen wanneer de activiteit begint. 

 

De luchtreinigers zijn onderling gekoppeld via robuuste, draadloze mesh-technologie. Dit maakt het mogelijk om alle luchtreinigers zowel in groepen als individueel te bedienen vanaf een punt.

 

Het instellen of wijzigen van luchtstromen en programmaplanning wordt heel eenvoudig via ingebouwde tijdfuncties zoals timer, astro- en weekklok. Met behulp van de planningtool kan een aanzienlijke energiebesparing worden gerealiseerd door de snelheid van de motor van de luchtreiniger tot een minimum te beperken gedurende de uren, bijvoorbeeld ’s nachts, wanneer er geen activiteit wordt uitgevoerd, en vervolgens de snelheid weer te verhogen wanneer de activiteit begint.

Waarom kiezen voor Njord industriële luchtreinigers?

bottom of page