top of page

Grote stap voorwaarts met Njord Clean Air

Bijgewerkt op: 6 sep. 2022

"Met de hulp van Njord hebben we grote stap voorwaarts kunnen maken richting een aanzienlijk schoner binnenmilieu met als gevolg schonere artikelen in de schappen en een stofvrije omgeving voor de geavanceerde apparatuur waarmee we werken en natuurlijk onze medewerkers. ”


Graag laten wij tevreden klanten iets zeggen over wat NJORD Clean Air Solutions voor hen betekent.. Hier het verhaal van Alligo. Alligo is een toonaangevende Scandinavische speler in werkkleding, persoonlijke bescherming, gereedschappen en technische benodigdheden.


"We kennen een zeer hoge activiteit in het magazijn alwaar we een grote hoeveelheden goederen afhandelen voor onze klant Swedol. Al deze activiteiten leiden tot veel stof met negatieve gevolgen voor zowel onze medewerkers als de goederen welke wij op voorraad hebben en onze autostore.

Met de hulp van Njord hebben we grote stap voorwaarts kunnen maken richting een aanzienlijk schoner binnenmilieu met als gevolg schonere artikelen in de schappen en een stofvrije omgeving voor de geavanceerde apparatuur waarmee we werken en natuurlijk onze medewerkers. Met Njord hebben we een goede en gezonde werkomgeving gecreëerd voor ons personeel, wat belangrijk is voor ons. Op de inpaklijn bij onze Autostore waar veel personeel werkzaam is, hebben we een Njord Safe-Zone™ -oplossing geïnstalleerd. Schone lucht daalt neer over degenen die daar werken. Ook in de lunchruimte, waar het gehele personeel elkaar ontmoet, hebben we ervoor gekozen aan het systeem UV-C (wat bacteriën en virussen elimineert) toe te voegen om de risico’s op infectie te minimaliseren. We meten de luchtkwaliteit zelf en kunnen zien dat deze op een goed niveau blijft. Ik zou Njord ten zeerste aanbevelen als je een schone en gezonde binnenomgeving wilt creëren."


Fredrik Jansson, Technisch manager

Alligo/Swedol, Örebro


Wil ook u kennismaken met wat NJORD voor u en uw bedrijf / medewerkers kan betekenen neem dan contact met ons op.

Alligo is een toonaangevende Scandinavische speler in werkkleding, persoonlijke bescherming, gereedschappen en technische benodigdheden. Alligo biedt een uitgebreid assortiment met goederen en diensten. Via de conceptmerken Swedol, TOOLS, Grolls en Univern beleveren ze professionele klanten vanuit hun vestigingen, via hun vertegenwoordigers of digitale kanalen. www.alligo.com Er werden meerdere NJORD XP-2 units geïnstalleerd

29 weergaven0 opmerkingen