top of page

geruisloos, duurzaam, energiezuinig en effectief

StaticAir industriële luchtzuivering 

Logo Static Air

Static Air is een Nederlandse producent van innovatieve in- en outdoor luchtreinigers. De systemen worden wereldwijd toegepast in de industrie, sportfaciliteiten, inframarkt en publieke ruimten. Ze maken gebruik van toegewijde agenten wereldwijd die hun revolutionaire systemen met dezelfde passie vertegenwoordigen..

De systemen van StaticAir zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Doordat ze geen bewegende delen hebben werken ze volledig geluidsarm. In tegenstelling tot andere oplossingen maken ze geen gebruik van filters maar van ‘aantrekking’.  De Static Air oplossing is vooral gericht op gezondheid en minder op het afvangen van stofdeeltjes middels filtering.

Kopie van Static Air Findures Air cleaning industrie
Static Air PMX Air cleaning industrie

Innovatief, energiezuinig en geruisloos.

De systemen van StaticAir zijn duurzaam, dit komt door het feit dat de systemen energiezuinig werken met slechts 18 WATT. De StaticAir aircleaners onderscheiden zich van andere oplossingen door hun unieke eigenschap van volledige geluidsarme werking, dit is omdat ze geen bewegende onderdelen bevatten. 

De systemen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Door het plug and play systeem zijn de StaticAir producten snel en gemakkelijk te installeren hierdoor kunnen ze eenvoudig worden toegepast in bestaande situaties, waardoor ze op een efficiënte manier luchtvervuiling direct aan pakken. Bovendien zijn alle materialen die ze gebruiken recyclebaar en zijn ze constant nieuwe materialen aan het testen om hun product nog duurzamer te maken.

Wilt u meer weten over de StaticAir luchtreinigers?

De industriële luchtreinigers van StaticAir zijn vooral gericht op het neer laten slaan  van vervuilende, gezondheid en kwaliteit bedreigende deeltjes in de lucht. Luchtreinigers ontwikkeld voor toepassing in industrie. Maar met unieke eigenschappen:

Lees meer over de toepassingen en werking van deze industriële luchtreiniging.

Bent u meer geïnteresseerd in de technische specificaties? Ook deze zijn vermeldt. 

Na het invullen van het formulier ontvangt u de gewenste documentatie binnen enkele minuten in uw mailbox.

Wilt u gewoon verder onze website bezoeken → klik dan hier

Phone

0031-416-229028

Email

Social Media

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Static Air industriële luchtreinigers op basis van ionisatie

Deze luchtreinigers laten middels ionisatie het stof samenklonteren. Hierdoor wordt het te zwaar en zakt het af naar de vloer. Dit alles schone gezonde lucht als doel. Een zeer energiezuinige en stille oplossing

Doorverwijzing Static Air PMX luchtreiniger pagina
Doorverwijzing Static Air Findures luchtreiniger pagina

Neem direct contact op

Praten over de mogelijkheden of meer informatie?

Wij helpen u graag verder op weg.

bottom of page