NJORD logo.png

INDUSTRIËLE
LUCHTREINIGER

De industriële luchtreinigers van NJORD leveren de meeste schone lucht per geïnvesteerde EURO.

NJORD XP Industriële luchtreinigers

De Njord industriële luchtreinigers zijn ontwikkeld met het doel een compact ontwerp te combineren met een maximaal filteroppervlak. NJORD industriële luchtreinigers zijn het de voordelige en beste oplossing voor bijna alle mogelijke problemen met de luchtkwaliteit binnen uw bedrijf. Bij NJORD maken we enkel gebruik van gecertificeerde filters. Afhankelijk van het probleem aangevuld met ionisatie, UV-C of aPCO.  We verwijderen daarmee niet alleen stofdeeltjes (incl fijnstof, pollen, rook) maak ook geuren, bacteriën, schimmels en virussen. 

Ontwikkeld voor gebruik in commerciële gebouwen

(industrie, logistiek, foodproductie, sportruimten, magazijnen)

De NJORD luchtreinigers zijn ontwikkeld voor gebruik in commerciële gebouwen zoals fabrieken, ziekenhuizen, magazijnen / logistieke centra, sportruimten en in de foodproductie. Met grotere stofopnamecapaciteiten dan andere luchtreinigers garanderen wij de prestaties en de levensduur van het product. Bij CleanAirNederland.com gebruiken we afhankelijk van de problematiek het juiste (HEPA-)filtercombinatie. NJORD's luchtreinigers zijn ontworpen als aanvulling op uw HVAC-systeem om uw processen, producten en medewerkers te beschermen, maar reduceren daarnaast ook het energieverbruik.

Energiezuinig en stil

In tegenstelling tot veel andere oplossingen betrekken de Njord industriële luchtreinigers geen buitenlucht. Middels recirculatie zuiveren de units de aanwezige geconditioneerde lucht. Daarnaast zijn de units uitgerust met de nieuwste generatie direct aangedreven centrifugaalventilatoren. Energiezuinig, compact, stil en betrouwbaar.

ISO-gecertificeerde filters

De Njord industriële luchtreinigers kennen maar liefst twee filterstappen in het standaardontwerp. Het eerste filter heeft als taak zoveel mogelijk stof, voornamelijk grote deeltjes, te filteren. De tweede stap is om de lucht zo efficiënt mogelijk te reinigen tot in de kleinste en gevaarlijkste delen voor de mens. Daarbij maken we enkel gebruik van gecertifeerde filters. Welke filters worden gebruikt, hangt af van uw situatie en uw doelen.

High Quality componenten

De Njord industriële luchtreinigers zijn gebouwd met componenten van hoge kwaliteit met zo min mogelijk milieu-impact. Daarnaast zijn de units extra licht van gewicht en voldoen zij aan de nieuwe EG sprinklervereisten.

Diverse varianten voor optimale plaatsing en toepassing

De NJORD XP is er in een groot aantal uitvoeringen. Welke voor uw situatie de beste is dat is afhankelijk van vele factoren. Onze accountmanagers adviseren u graag!

Sleutelwoorden:

  • Licht in gewicht → nauwelijks dakbelasting!

  • Zeer beperkte afmetingen → voldoen aan EU sprinklerregels

  • Energiezuinig → meest nieuwe en energie efficiënte motoren

  • Diverse filtercombinaties → alleen gecertificeerde filters tot aan HEPA

SMART

Als extra optie kunt u Njord industriële luchtreinigers aansturen via uw eigen smartphone, tablet of computer.

 
Air Purification of ionisatie (optioneel)

Door het combineren van technieken (Stoffiltering en ionisatie of Radiant Catalytic Ionisation) binnen de NJORD unit ontstaat een unieke Air Purifier welke zorg draagt voor een optimaal afvangen van rondzwevend fijnstof als ook voor vernietiging van alle soorten organische vervuiling (Bacteriën, virussen, schimmels, geuren, VOC's) in de lucht en op oppervlakken. 

VERKRIJGBAAR ALS:
Ja, ik wil graag meer informatie!

Bedankt voor de inzending!

RECIRCULEREND

ENERGIEZUINIG

INDUSTRIE

FIJNSTOF

RESPIRABEL STOF

STOFVRIJ

GEZONDHEID

LOGISTIEK