top of page

Acerca de

Voordelen goede luchtzuivering op de werkplek

Kostenbesparing door schone lucht.

Effectieve luchtzuivering verlaagt uw kosten voor ziekteverzuim, machineonderhoud, verwarming en schoonmaak. Schone lucht beschermt mensen, houdt gebouwen, producten en goederen schoon en creëert een optimale omgeving voor machines, apparatuur en gevoelige processen. Het zorgt voor een gezonde werkomgeving, een soepele werking en lagere kosten. 

Met schone en gezonde lucht wordt het risico op besmetting door in de lucht verspreide bacteriën en virussen tot wel 90% verminderd en wordt het risico op het ontwikkelen van aan luchtverontreiniging gerelateerde gezondheidsproblemen geminimaliseerd. Dit resulteert in gezondere medewerkers en een vermindering van het kortdurend ziekteverzuim tot wel 20%. Schone en stofvrije binnenlucht beschermt ook machines, apparatuur en automatiseringsoplossingen, wat resulteert in minder operationele storingen en lagere onderhouds- en servicekosten. 

Schone lucht vermindert ook de behoefte aan reiniging met 30-50% en leidt tot minder verspilling door goederen die niet vervuild zijn met stof. Dankzij een betere luchtcirculatie met plafondgemonteerde luchtreinigers kan aanzienlijk worden bespaard op de verwarmingskosten van het pand, aangezien de behoefte aan verwarming tot 25% wordt verminderd.

Werkelijke kosten slechte luchtkwaliteit zijn veel hoger dan geraamd

De kosten gemoeid met stof, fijnstof en andere luchtverontreinigingen op de werkplek gaan veel verder dan de directe ziektekosten, hogere onderhoudskosten, meer schoonmaakkosten, boetes of energie. 

Ijsberg kosten slechte luchtkwaliteit.jpg

Door het toevoegen van aPCO Technologie of ionisatie aan de units bieden we daarnaast een antwoord op geuren, virussen, bacteriën en schimmels.

Onze werkwijze

Bij CleanAirNederland.com willen we organisaties helpen de kwaliteit van de binnenlucht niet verbeteren en te borgen. Wij geloven erin dat schone en gezonde binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen. Middels onze industriële luchtzuiveringsunits en dustbinder creëren we een gezonde leef- en werkomgeving. Dit alles op basis van de nieuwste technieken. Effectief en duurzaam.

 

Om u de kwaliteit van onze producten te garanderen bieden wij een uitstekende servicedienst. Hiermee verlengen we de levensduur van de apparatuur en ontzorgen wij u met complete luchtreiniging.

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. In onze andere blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Veolia-logo-PMS485-1.jpg

Onze
merken

We werken met alleen maar sterke merken. Ieder uniek in zijn soort, toepassing en oplossing. Energiezuinig, effectief en met een hoge capaciteit. Filterunits speciaal ontwikkeld voor toepassing in de industrie, logistiek, agri, food, op kantoor of binnen de sport en leisurebranche.

bottom of page