Acerca de

Ijsberg kosten slechte luchtkwaliteit.jpg

Het filteren van stof uit de lucht in de ruimte middels recirculatie brengt voor veel bedrijven enorme voordelen met zich mee. Niet alleen gaat u direct de stofoverlast tegen maar kunt u ook indirect besparen op andere kosten.

 

Zo creëert u een gezondere werkomgeving voor uzelf, uw medewerkers, klanten en hebben machines en andere apparatuur minder last van uitval. Hetgeen uw bedrijfsproces direct positief beïnvloed. 

 

- Bespaar tot wel 70% op schoonmaakkosten
- Bespaar tot 50% op energieverbruik

- Bespaar tot 40% op onderhoudskosten

- Reduceer het risico op het overbrengen van infecties tot 90%

Schone binnenlucht en daardoor een gezonde werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. 

De voordelen van GOEDE STOFAFZUIGING 

Meer dan alleen stof

Door het toevoegen van aPCO Technologie of ionisatie aan de units bieden we daarnaast een antwoord op geuren, virussen, bacteriën en schimmels.

Onze werkwijze

Bij CleanAirNederland.com willen we organisaties helpen de kwaliteit van de binnenlucht niet verbeteren en te borgen. Wij geloven erin dat schone en gezonde binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen. Middels onze industriële luchtzuiveringsunits en dustbinder creëren we een gezonde leef- en werkomgeving. Dit alles op basis van de nieuwste technieken. Effectief en duurzaam.

 

Om u de kwaliteit van onze producten te garanderen bieden wij een uitstekende servicedienst. Hiermee verlengen we de levensduur van de apparatuur en ontzorgen wij u met complete luchtreiniging.

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. In onze andere blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Veolia-logo-PMS485-1.jpg

Onze
merken

We werken met alleen maar sterke merken. Ieder uniek in zijn soort, toepassing en oplossing. Energiezuinig, effectief en met een hoge capaciteit. Filterunits speciaal ontwikkeld voor toepassing in de industrie, logistiek, agri, food, op kantoor of binnen de sport en leisurebranche.