top of page
NJORD CleanAir logo

Industriële luchtreinigers met aPCO

Stuurt proactief vriendelijke oxidatiemiddelen om alle lucht en oppervlakken in een ruimte te ontsmetten.

Door het combineren van twee technieken ontstaat een unieke Air Purifier welke zorg draagt voor een optimaal afvangen van rondzwevend fijnstof als ook voor vernietiging van alle soorten organische vervuiling (Bacteriën, virussen, schimmels, geuren, VOC's) in de lucht en op oppervlakken. 

advanced Photocatalytic Oxidation (aPCO/ARC)

Creëert dezelfde oxidatie en ionisatie als natuurlijk zonlicht, met behulp van UV-licht als een bron van energie voor een proces van natuurlijke katalytische conversie. Dit middels het combineren van ioniserende eigenschappen met foto katalytische reacties van specifieke (edel)metalen. 


Reinigt continu de lucht in uw ruimte

Proactief vriendelijke oxidatiemiddelen om alle lucht en oppervlakken in een ruimte te ontsmetten en te ontdoen van de negatieve effecten van organische en minerale vervuiling. Een innovatieve bewezen technologie die efficiënt en eenvoudig toe te passen is. 

Soorten luchtverontreiniging

Ontwikkeld voor gebruik in commerciële gebouwen

De NJORD luchtreinigers zijn ontwikkeld voor gebruik in commerciële gebouwen zoals fabrieken, ziekenhuizen, magazijnen / logistieke centra, sportruimten en in de foodproductie. Met grotere stofopnamecapaciteiten dan andere luchtreinigers garanderen wij de prestaties en de levensduur van het product. Bij CleanAirNederland.com gebruiken we afhankelijk van de problematiek het juiste (HEPA-)filtercombinatie. NJORD's luchtreinigers zijn ontworpen als aanvulling op uw HVAC-systeem om uw processen, producten en medewerkers te beschermen, maar reduceren daarnaast ook het energieverbruik.

Energiezuinig en stil

In tegenstelling tot veel andere oplossingen betrekken de Njord industriële luchtreinigers geen buitenlucht. Middels recirculatie zuiveren de units de aanwezige geconditioneerde lucht. Daarnaast zijn de units uitgerust met de nieuwste generatie direct aangedreven centrifugaalventilatoren. Energiezuinig, compact, stil en betrouwbaar.
 

Veilig

Creëert Ozon ruim onder de geldende grenswaarden
 

High Quality componenten

De Njord industriële luchtreinigers zijn gebouwd met componenten van hoge kwaliteit met zo min mogelijk milieu-impact. Daarnaast zijn de units extra licht van gewicht en voldoen zij aan de nieuwe EG sprinklervereisten.

Waarom NJORD met aPCO ?

  • Meest uitgebreide en pro-actieve luchtreiniging

  • Sterke reductie van gezondheidsrisico’s.

  • Aerosolvrije zones verminderen de verspreiding van virussen zoals Covid-19, bacteriën en schimmels

  • Bereik de meest optimale bescherming

  • Onschadelijk voor mens, dier en plant

Njord aPCO is als optie leverbaar in de volgende modellen

Neem direct contact op

Praten over de mogelijkheden of meer informatie?

Wij helpen u graag verder op weg.

bottom of page