INDUSTRIËLE RECIRCULERENDE LUCHTREINIGERS ZONDER ENERGIEVERLIES

KOSTENBESPARINGEN EN MEER EFFICIENCY DOOR BETERE LUCHTKWALITEIT BINNEN DE INDUSTRIE

Welding industry 2.jpg
Terana 2 kl.png
Dusty industry 1.jpg

Lasrook, stof, slijprook, gassen, oplosmiddelen

Uitdagingen:

Niet kunnen voldoen aan hoge eisen aangaande een hoogwaardige maar ook veilige productie  
Uitdagingen: 

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland creeert u een schonere en hygiënische omgeving. Dit maakt het voor u mogelijk om hoge standaarden na te leven en een betrouwbare productkwaliteit te waarborgen. De productkwaliteit wordt beschermd, als gevolg van het continue uit de lucht verwijderen van (met wel 90 %) stof (rook). Met minder gezondheidsrisico's en procesverstoringen tot gevolg. 

Voldoen aan steeds strenger wordende certificerings eisen en (emissie) normen.

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland voldoet de productieomgeving aan de hoge normen die door veelal externe Arbo controleurs en omgevingsdiensten gehanteerd worden. U voldoet continu aan de strenge eisen met betrekking tot een schone omgeving, terwijl de inspanningen met wel 70% kunnen worden verlaagd. Dit door eenvoudig de hoeveelheid stofdeeltjes te reduceren.

Kostenbesparingen

  • Door het schonere werkklimaat worden de hoeveelheid schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, het aantal bedrijfsonderbrekingen, het ziekteverzuim en het energieverbruik verlaagd. 

Productievere medewerkers

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland.com ontstaat een meer gezond werkklimaat met vele voordelen tot gevolg. Bovendien worden de motivatie en tevredenheid van het personeel verhoogd en dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de verleende diensten.

Energie-efficiëntie

  • Naleving van de strenge milieu-eisen en kostenbesparingen door het gebruik van duurzame en energiezuinige oplossingen. De oplossingen van Clean Air Nederland.com kennen geen emissie. Minder lucht dient geconditioneerd te worden met lagere energiekosten tot gevolg. En dit terwijl de lucht schoner is. 

Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in wat we voor u kunnen doen?

Neem contact met ons op via +31 (0) 6 38395838 of