Minder stof door actieve luchtreiniging zorgt voor een kostenreductie binnen e-commerce webwinkel fulfilment

E-commerce FULFILLMENT stof fijnstof
Monta  DHL fullfilment stofvrij luchtreiniger
E-commerce retour luchtreiniger, schoon

Minder afschrijvingen en klachten door schonere werkomgeving 

Meer dozen... meer stof

In de e-commerce is goed verpakken steeds belangrijker. Is het niet om het product te beschermen dan wordt het gedaan om ruimte en daarmee transportkosten te besparen. En dat allemaal met zoveel mogelijk recyclebare materialen zoals kartonnen dozen, vulpapier, vulkarton (uit de schredder) en papierkussens.

Karton en papierstof

Het gevolg: kartonstof van vulmaterialen, kartonstof afkomstig van verpakkingsmachines, papierstof afkomstig van het opensnijden, vouwen, opvulpapier of papierkussens. Stof zo klein dat het nauwelijks zichtbaar is. Dat zweeft door de lucht en zich manifesteert als een dun laagje stof op de voorraad, de stellingen of zelfs in je aspiratiesysteem. Ook andere gevoelige apparatuur heeft vaak last van dit stof met extra onderhoud / storingen tot gevolg. 

Gezondheid

Industriële processen die te maken hebben met papier en karton schudden fijn stof en inkt vrij dat in de lucht gaat zweven. Dit stof kan op termijn leiden tot ernstige luchtwegproblemen voor uw medewerkers, zoals astma, bronchitis, allergische reacties, bindvliesontsteking en buiten adem zijn.

packaging_machinery.png_rev=fcf1dcbb604a49a985498c46e0331d09.png
Fine-Dust_Longen.png

Uitdagingen: 

Niet kunnen voldoen aan hoge eisen aangaande snelle verzending en kwaliteit

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland creeert u een schonere en betere opslag en werkomgeving. Dit maakt het voor u mogelijk om hoge standaarden na te leven en een betrouwbare levering te waarborgen. De kwaliteit wordt beschermd, als ook dat de risico's op afschrijvingen wordt teruggebracht. Dit door het continue uit de lucht verwijderen van (met wel 90 %) stof. Met minder risico's en procesverstoringen tot gevolg. 

Voldoen aan steeds strenger wordende certificerings eisen

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland voldoet de omgeving uw opslag/ompak/productielocatie aan de hoge normen die door veelal externe controleurs en auditoren gehanteerd worden. U voldoet continu aan de strenge eisen met betrekking tot een schone omgeving, terwijl de inspanningen met wel 70% kunnen worden verlaagd. Dit door eenvoudig de hoeveelheid stofdeeltjes te reduceren. Dit kan door het inzetten van luchtfilterapparatuur of meer eenvoudig het gebruik van onze stofbind oplossingen.

Kostenbesparingen

  • Door het schonere werkklimaat worden de hoeveelheid schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden, het aantal bedrijfsonderbrekingen, het ziekteverzuim en het energieverbruik verlaagd. Clean-Air Nederland.com heeft voor al deze aspecten nieuwe maatstaven gesteld. Lagere kosten, terwijl tegelijkertijd aan de normen wordt voldaan. Verbeterde efficiëntie, effectievere werkwijzen en minder afval zorgen ervoor dat u binnen uw budget blijft.

Productievere medewerkers

  • Door de oplossingen van Clean-Air Nederland.com ontstaat een meer gezond werkklimaat met vele voordelen tot gevolg. Bovendien worden de motivatie en tevredenheid van het personeel verhoogd en dat heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de verleende diensten.

Energie-efficiëntie

  • Naleving van de strenge milieu-eisen en kostenbesparingen door het gebruik van duurzame en energiezuinige oplossingen. De oplossingen van Clean Air Nederland.com kennen geen emissie. Minder lucht dient geconditioneerd te worden met lagere energiekosten tot gevolg. En dit terwijl de lucht schoner is. 

WILT U OOK MINDER KLACHTEN EN UW PERSONEEL LANGER BEHOUDEN?