Reken af met (fijn)stof

Stofoverlast door (fijn)stof is een veelvoorkomend probleem bij bedrijven in met name de industriële en logistieke sector. Het stof dat vrijkomt tijdens bij het logistieke proces (karton, hout, vloer) of bij de productie van hout, beton of metaal brengt vele negatieve effecten met zich mee en is zelfs gevaarlijk voor de gezondheid van u en uw medewerkers!

 

Herkent u zich in dit probleem? Tijd om hier wat tegen te doen.

 

Gelukkig bieden de producten van NJORD dé oplossing voor deze problemen in de werkplaats of uw logistieke centrum.  

De voordelen van GOEDE STOFAFZUIGING

Het afzuigen van stof brengt voor veel bedrijven enorme voordelen met zich mee. Niet alleen gaat u direct de stofoverlast tegen maar kunt u ook indirect besparen op andere kosten.

 

Zo creëert u een gezondere werkomgeving voor uzelf, uw medewerkers, klanten en hebben machines en andere apparatuur minder last van uitval. Hetgeen uw bedrijfsproces direct positief beïnvloed. 

 

- Bespaar tot wel 70% op schoonmaakkosten
- Bespaar tot 30% op energieverbruik

- Bespaar tot 40% op onderhoudskosten

Schone binnenlucht en daardoor een gezonde werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. 

Meer dan alleen stof

Door het toevoegen van aPCO Technologie aan de units bieden we daarnaast een antwoord op geuren, virussen, bacteriën en schimmels.

 

aPCO technologie is gevalideerd in tal van casestudies, waaruit blijkt dat de technologie de concentraties van in de lucht verspreide aerosolverontreinigingen drastisch vermindert, virussen en bacteriën neutraliseert en infectieuze ziektekiemen en virussen, waaronder staylococcus aureus (MRSA), uitroeit.

aPCO producten zijn geïnstalleerd in faciliteiten met een hoog risico op verontreinigingen; scholen, ziekenhuizen, restaurants, kantoren ect. Eenmaal geïnstalleerd, toonden de testen enorme vermindering van bacteriën aan en waren de luchtdeeltjes drastisch verminderd.


Fotokatalytische oxidatie kan zijn oorsprong vinden in het ruimtevaartprogramma en mogelijk schone lucht en water voor astronauten bij toekomstige verkenningsmissies in de verre ruimte, maar het belangrijkste effect is het verbeteren van het dagelijks leven op aarde.


De technologie bestaat uit een eigen fotokatalytisch systeem dat een combinatie van zeer intensief UV-licht en titanium gebruikt, plus drie extra zeldzame metalen gebonden in een hydrofiel basismateriaal. Het resultaat is een zeer effectief systeem om de lucht te zuiveren en te verminderen van microbiële verontreiniging op oppervlakken.

Onze werkwijze

Bij CleanAirNederland.com willen we organisaties helpen de kwaliteit van de binnenlucht niet verbeteren en te borgen. Wij geloven erin dat schone en gezonde binnenlucht een substantieel recht is voor iedereen. Middels onze industriële luchtzuiveringsunits en dustbinder creëren we een gezonde leef- en werkomgeving. Dit alles op basis van de nieuwste technieken. Effectief en duurzaam.

 

Om u de kwaliteit van onze producten te garanderen bieden wij een uitstekende servicedienst. Hiermee verlengen we de levensduur van de apparatuur en ontzorgen wij u met complete luchtreiniging.

Meer weten?
Voor advies neemt u gemakkelijk contact met ons op. In onze andere blogs leest u nog veel meer over luchtreiniging.

Referenties:

Martin & Servera is de grootste horecagroothandel in Zweden. Met bijna 200 luchtreinigers van Njord in het bedrijf zijn ze uiterst tevreden over zowel de levering, de werking als de ondersteuning van het personeel van Njord.

il2x3yxm6pngyqbowqrw_edited.png

Ronny, Martin en Servera:
Ik heb jarenlang samengewerkt met zowel de Clean Air Scandinavia als de Zehnder-groep, maar had de gelegenheid om de installatie van Njord te zien en zelf de luchtzuivering te meten. Ik besloot meteen over te stappen.

Bij ons bedrijf hebben we luchtreinigers in voornamelijk een magazijnomgeving (hoog magazijn, pickmagazijn, laden en lossen, vriezer en vrachtwagen laden.)

We units hangen sinds april 2019 en we zijn erg tevreden met het resultaat. Eerdere luchtreinigers hadden een echte zuivering van ongeveer 30% en nu behalen we ruim 85%. De luchtreinigers zijn ook energiezuiniger dan de vorige en dat scheelt veel geld. We hebben in totaal 188 luchtreinigers van Njord en zijn zeer tevreden over zowel levering, werking als ondersteuning door het personeel van Njord.

Veolia biedt diensten aan op het gebied van energie, water, recycling en industriële sanering, waarbij het bedrijf nauw samenwerkt met de Zweedse procesindustrie. Er werden luchtreinigers van Njord geïnstalleerd om stof in andere industriële gebouwen te verminderen.

Veolia-logo-PMS485-1.jpg

Per Persson, Site Manager bij Veolia Recycling Solutions 

We wilden slechte lucht op de werkplek elimineren en ook het risico op brand met stof minimaliseren. Wat ons deed kiezen voor Njord, was ook het feit dat we het gevoel hebben dat ze een effectieve zuivering van de lucht hebben. Daarnaast hebben de luchtreinigers van Njord eenvoudige en solide constructie en zijn ze  gemakkelijk te installeren.  

Een ander ding dat we als positief ervaren bij Njord, is dat ze zo goed zijn in het aanpassen van het systeem aan de activiteiten en behoeften.

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Njord, zij houden de servicetijden bij en melden altijd tijdig voordat ze komen serveren. Ik kan Njord van harte aanbevelen.