top of page

Professionele luchtreinigers: de ideale combinatie met ventilatie- en luchtbehandeling

Bijgewerkt op: 10 jan.

Bij veel bedrijven komt men er pas ná de bouw van de bedrijfshal achter dat er een stofprobleem ontstaat. Dit vooral bij hallen gebouwd volgens de meest moderne energienormen. (BREAAM etc..) Dit kan eenvoudig worden opgelost door het plaatsen van luchtreinigers van NJORD of Static Air. Want wist u dat luchtreiniging een ideale combinatie vormt met ventilatie- en luchtbehandeling?

Goede luchtkwaliteit en een gezonde werkomgeving

Steeds meer werkgevers worden zich bewust van het belang van een goede luchtkwaliteit. Gebleken is dan ook dat naast ventilatie ook luchtreinigers een passende oplossing zijn. Bij het Waalwijkse CleanAirNederland.com weten ze er alles van. Als verdeler van het Zweedse NJORD CleanAir en het Nederlandse Static Air bieden ze een breed pakket aan oplossingen die bijdragen aan een schoner en gezonder binnenklimaat, met onder meer minder ziekteverzuim en lagere bedrijfskosten.


Waarom zijn luchtreinigers de ideale combinatie met ventilatie- en luchtbehandeling?

Of het nu gaat om het tegengaan van ronddwarrelend papierstof en kartonstof of juist lasrook.

Als aanvulling op gebouw gebonden systemen vormen onze recirculerende luchtreinigingsoplossingen de ideale ideale combi met ventilatie- en luchtbehandeling voor een gezond en prettig binnenklimaat. Ventilatiesystemen voorzien bedrijven en organisaties in beginsel weliswaar van voldoende verse binnenlucht, maar zijn vaak totaal ongeschikt voor het oplossen van (fijn)stofproblemen.


Veel fijnstof in de binnenlucht

De alledaagse praktijk laat helaas maar al te vaak zien dat er bij vele bedrijven zeer veel fijnstof rondzweeft in de binnenlucht. Soms wel 10 keer zoveel als dat in de buitenlucht is toegestaan. Simpelweg omdat de installatie niet geschikt is voor het terugdringen van de stofdruk. Middels de inzet van luchtreinigers bieden we in dergelijke gevallen een snelle en gemakkelijke complementaire oplossing om tóch voldoende gezonde en stofvrije lucht te genereren. Onze modulair leverbare apparaten zuigen de met onder meer virussen, bacteriën, stof en fijnstof vervuilde lucht aan. Reinigen deze en blazen vervolgens de schone lucht weer de ruimte in. Bovendien zorgen ze ervoor dat de lucht in een vertrek optimaal wordt verdeeld en dat de ramen en deuren gesloten kunnen blijven. En dat zie je terug op je energierekening. Een welkom extra, zeker in een tijd van torenhoge stroom- en gasprijzen.

link

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page