top of page

INDUSTRIËLE LUCHTREINIGERS VOOR EEN OPTIMALE WERKOMGEVING

Professionele luchtreinigers ontwikkeld voor toepassing in de industrie en logistiek

Er zijn verschillende mogelijkheden om de luchtkwaliteit op de werkplek te verbeteren. Iedere vorm van luchtvervuiling kent zijn specifieke oplossing. Zo zijn onze professionele luchtreinigers tegen stof voorzien van een speciaal filterpakket en halen daarmee continu deze vervuiling uit uw binnenruimte. Door het actief zuiveren van de binnen een pand aanwezige lucht van rondzwevende fijnstofdeeltjes wordt de aanwezige luchtvervuiling sterk verminderd. De lucht wordt schoner en de ruimte (inclusief kostbare voorraad, apparatuur en besturingssystemen) raakt minder snel vervuild. Door het stof uit de lucht te halen zorgt u onder meer voor minder ziekteverzuim en verlaagt u uw schoonmaakkosten. 

Energie besparen door recirculatie

Doordat onze apparaten de lucht recirculeren en schoon in de ruimte weer uitblazen, wordt de aanwezige lucht sterk vermengt en ontstaat er een homogene temperatuur waardoor u energiekosten kunt besparen aangezien er niet extra verwarmd of gekoeld hoeft te worden. De units zijn aanvullend op bronafzuiging en andere vormen van luchtverversing. Ze werken op basis van recirculatie of stofbinding en kennen daarmee geen emissienadelen.

Maar wat is nu de beste professionele luchtreiniger?

Iedere bedrijfstak kent zijn eigen problematiek en uitdagingen aangaande inpandige vervuiling. Dit in de metaal industrie, houtindustrie, logistiek of bijvoorbeeld leisure. In de bedrijfshal, de sportruimte, de productieruimte, het logistiek centrum of op kantoor.
 
CleanAirNederland.com levert, installeert en onderhoudt professionele, industriële luchtreinigers van de merken NJORD CleanAir, StaticAir en Greentech PureAir welke allemaal de binnenlucht reinigen maar met grote onderlinge verschillen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing.

NJORD industriële luchtreinigers voor grote vervuilde ruimten binnen logistiek en industrie

De industriële luchtreinigers van NJORD zijn vooral gericht op het afvangen van vervuilende, gezondheid en kwaliteit bedreigende deeltjes in de lucht in grote panden. De units zijn uitgevoerd met grote ISO gecertificeerde 2 traps filters, Smart Connect en Njord Constant Flow.  Made in Sweden.

Kenmerken Njord industriële luchtreinigers

  • Zeer hoge capaciteit

Hoe groter de ruimte en de mate van vervuiling hoe belangrijker het is om een machine te kiezen met een bijpassende capaciteit.
Een combinatie van luchtstroom (m3/h), scheidingscapaciteit en filtercapaciteit. 

  • Beperkte afmetingen en laag gewicht

De grootte van een unit bepaald samen met het gewicht de plaatsingsmogelijkheden. (dakbelasting, sprinklers) Onze grootste unit (CADR 5000 m3/h) weegt slechts 55 kg en meet slechts 95 x 95 x 55 cm)

  • NJORD Constant Flow

Een unieke techniek welke zorgt voor een constante luchtstroom ook bij een voller gerakend filter. Alleen dan blijft de luchtkwaliteit over tijd gewaarborgd. 

  • Laag energieverbruik

We gebruiken de nieuwste High efficiency direct driven centrifugaal EC-ventilatoren 

  • Filters up to HEPA

Uit te breiden met Ionisatie, UVC en aPCO technologie

  • Verkrijgbaar in diverse capaciteiten en uitvoeringen

Reference case invironment logistics Swedol Alligo

Fijnstof afzuiging werkplaats, bedrijfshal, logistiek centrum

OOK BEHOEFTE AAN EEN GRATIS ADVIESGESPREK?
Geheel vrijblijvend en 100% kosteloos. Samen de mogelijkheden bespreken.

StaticAir Industriële luchtreiniging; geruisloos, duurzaam, energiezuinig en effectief

De systemen van StaticAir zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Doordat ze geen bewegende delen hebben werken ze volledig geluidsarm. In tegenstelling tot andere oplossingen maken ze geen gebruik van filters maar van ‘aantrekking’.  De Static Air oplossing is vooral gericht op gezondheid en minder op het afvangen van stofdeeltjes middels filtering.

Referenties

bottom of page