top of page

Wat is er nodig om de luchtkwaliteit op je bedrijf te verbeteren?

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

Eigenlijk helemaal niet zoveel..

  • Een 230V stopcontact

  • De juiste industriële luchtreiniger

  • Een plek om een luchtreiniger te plaatsen, zoals een plafond, wand of vloer

  • Een goed betaalbare aanbieding tegen de laagste Total Cost of Ownership

De luchtkwaliteit in sport en trainingsfaciliteiten maar ook in industriële en logistieke werkomgevingen verbeteren is belangrijk: zuivere lucht zorgt voor een betere gezondheid, verbetert de productiviteit, verlaagt de kosten en verbetert daarmee ook uw bedrijfsprestaties. Want elk bedrijf – in welke sector dan ook – heeft te maken met luchtkwaliteitsproblemen. Veelal in de vorm van stof en fijnstof, maar ook bacteriën, schimmels, geuren en meer. Ze zijn een potentieel gevaar voor medewerkers, machines en de gezondheid van uw bedrijf.


Juiste industriële luchtreiniger

Een juiste industriële luchtreiniger vindt je door uit te zoeken wat de behoeften zijn. Daarbij is het tevens zaak om de stofconcentratie in beeld te brengen middels een stofmeting over een langere periode van bijvoorbeeld een week. Ook de (on-)mogelijkheden van een pand moeten in kaart gebracht worden. Sprinklers, dakbelasting, bereikbaarheid, montagevereisten en wat zo meer moeten in kaart gebracht worden alvorens we op basis van al deze gegevens een juiste aanbieding kunnen doen.


Wij zoeken altijd naar een oplossing waarmee we jouw luchtkwaliteit maximaal verbeteren tegen het laagste totaalbedrag aan kosten voor de aanschaf en het bezit van een product of dienst gedurende de hele levenscyclus/gebruikscyclus.


Installatie

Op de dag van installatie zorgen we voor een vlot en soepel verloop van de montage. De units worden geleverd, de benodigde materialen zijn besteld en binnen en een juiste hoogwerker staat klaar. Met een goede voorbereiding van beide kanten is het monteren van de nieuwe luchtzuiveringssystemen snel en makkelijk gerealiseerd door ons eigen installatieteam.

NJORD

Luchtkwaliteitsmetingen

Door de luchtkwaliteit op de werkplek te meten zowel voor als na plaatsing van de luchtzuiveringssystemen, zie je direct in welke mate onze industriële luchtreinigingsunits de luchtkwaliteit in je bedrijf verbeteren. En het verschil is GROOT


XXL-Serviceonderhoud

Onze systemen zijn te koop, kunnen geleased worden of zijn te huur. Daarbij hoeft u zich ook na de installatie van onze luchtreinigers geen zorgen te maken over de luchtzuivering in je bedrijf. Periodiek of op afroep vervangen wij of uw medewerkers de filters. Ook houden we desgewenst het systeem continu op afstand in de gaten. U bepaalt.


Altijd een oplossing nu en in de toekomst

Liefst gaan we voor de relatie op de lange termijn. Waarbij u op basis van duidelijke afspraken volledig ontzorgd wordt. De wijze van aanschaf staat daarbij los van de ontzorging. U bepaalt. Elk bedrijf en luchtzuiveringssysteem is uniek en we zijn trots luchtzuivering op maat te verzorgen. Want ook als je onderneming groeit of verandert, hebben we een luchtreiniger die bij je past. Zo geniet je elke dag van zuivere lucht in jouw bedrijf. Daarbij blijven we goed luisteren naar wat u nodig hebt en bewegen flexibel met u mee wanneer uw bedrijf en behoeften in de loop van de tijd veranderen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page