top of page

Ook Mosman Stainless Steel in Haaksbergen kiest voor NJORD Air Cleaners.

Bijgewerkt op: 1 nov. 2023

Afgelopen vrijdag werden door het installatieteam van CleanAirNederland.com bij Mosman Stainless Steel in Haaksbergen 4 NJORD XP filterunits geplaatst in de productiehal waar zij met hun team van specialisten hoogwaardige, technische en klantspecifieke verwarmings, koelings en drogingsoplossingen maken voor de voedingsmiddelen-, olie-, gas- en petrochemische industrie produceren.

productiehal steel

Kwaliteit en gezondheid staan ​​centraal bij de bedrijfsvoering bij Mosman. De productie vindt plaats in een efficiënte, goed georganiseerde fabriek, waar technische specialisten werken met hoog- en laaggelegeerd RVS. Bij het verwerken van deze materialen komen stofdeeltjes vrij welke de directie graag wilde afvangen zodat er een meer gezonde en prettige werkomgeving ontstaat voor het personeel. Dit onder het verhaal: "het kan altijd beter!" Cees van Noort: "Gezondheid is belangrijk voor onze mensen, daarnaast zorgt een schonere lucht voor een prettiger werkklimaat en voor minder fouten, minder vervuilde producten en een schonere werkomgeving"

Njord filter in hal

De nieuw geïnstalleerde NJORD luchtfilterapparaten zijn voorzien van NJORDs best gecertificeerde filters welke maar liefst 90% van het fijnstof ter grootte van 1,0 micrometer (0,001mm) uit de omgevingslucht filteren. Door de "constant flow techniek" is de Mosman gegarandeerd van een constante luchtstroom door de filterunit. De units zijn zeer strak tegen het dak gemonteerd waarbij het installatieteam van CleanAirNederland.com rekening moest houden met de beperkte ruimte (70 cm) tussen het dak en de aanwezige kraanbaan.

Njord filter close up

Wilt u meer weten over Mosman Stainless Steel en hun diensten www.mosman.nl


Njord air cleaner banner cleanairnederland.com

138 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page