top of page

Ook Kruizinga.nl, de totaalleverancier voor magazijn, werkplaats & intern transport kiest voor NJORD

Bijgewerkt op: 25 apr. 2023

Afgelopen maand werden door het installatieteam van CleanAirNederland.com bij Kruizinga.nl in

Wapenveld 19 NJORD XP filterunits geplaatst. De directie van Kruizinga.nl was gaan zoeken naar een

oplossing om de luchtkwaliteit te verbeteren. Dit om een aantal redenen.

- Verder verbeteren arbeidsomstandigheden personeel

- Verbeteren leveringskwaliteit

- Verlagen schoonmaakkosten

Een aantal leveranciers zijn in het voortraject naast elkaar gezet en uiteindelijk vond de directie van

Kruizinga.nl de beste oplossing bij CleanAirNederland.com

"De lucht is veel schoner"

De nieuw geïnstalleerde NJORD luchtfilterapparaten zijn voorzien van NJORDs best gecertificeerde filters welke maar liefst 90% van het fijnstof ter grootte van 1,0 micrometer (0,001mm) uit de omgevingslucht filteren. Door de "constant flow techniek" zijn de medewerkers van Kruizinga.nl gegarandeerd van een constante luchtstroom door de filterunit en daarmee veel schone gezuiverde lucht. Een van de medewerkers: "de lucht is veel schoner. Dit merk ik als ik wanneer ik door het pand heen rijdt en ook aan het niet meer aanwezig zijn van de "mist" aan het einde van een drukke werkdag" Ook metingen op locatie lieten direct een sterke verbetering van de luchtkwaliteit zien.


Kruizinga.nl levert een uitgebreid scala aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle doelgroepen en takken van de industrie.

De basis voor Kruizinga.nl is al ruim 60 jaar geleden gelegd van producent tot leverancier/specialist in opslagmiddelen. Op dit moment een van de grootste internetwinkels op dit gebied in Europa.

In die richting is de onderneming de afgelopen jaren verder doorontwikkeld en gedigitaliseerd en dat zie je duidelijk terug aan het omvangrijke leveringsprogramma en geautomatiseerde processen.

Enkele voorbeelden uit het leveringsprogramma zijn stapelbakken, gaascontainers, (rol)containers, oprijplaten, pallets, kasten, stellingen, transportwagens, pallettrucks en steekwagens.

De internationale website wordt voortdurend geactualiseerd en verbeterd. Door gebruik te maken van slimme selectie- en configuratie mogelijkheden kan op een snelle manier de juiste keuze worden gemaakt in het ruime assortiment. Ook de bestel- en offerteprocedure werkt bijzonder eenvoudig, overzichtelijk en snel.

Kruizinga.nl komt ondernemingen tegemoet met voordelige en flexibele oplossingen. Zo kunnen de meeste producten niet alleen nieuw maar ook gebruikt worden geleverd en kunnen de meeste opslag- en transportmiddelen worden gehuurd. Ook worden producten opgekocht bij (inter)nationale bedrijven of kunnen worden aangeboden. (Maatwerk)producten worden in modern geoutilleerde fabrieken maatschappelijk verantwoord en duurzaam geproduceerd. Zo probeert Kruizinga.nl op verschillende manieren bij te dragen aan de circulariteit en duurzaamheid mede door het (laten) hergebruiken van producten.


IJzersterke formule

Kruizinga gaat verder dan alleen leveren van producten. U kunt rekenen op vakkundige begeleiding en technisch verantwoorde adviezen van onze adviseurs. Alle producten worden zoveel mogelijk direct uit voorraad en zo efficiënt mogelijk naar de klant verstuurd vanuit ruim 40.000m2 opslagcapaciteit in Wapenveld. Of u nu nieuwe-, gebruikte of maatwerk producten koopt of huurt, voor elke logistieke wens of eis biedt Kruizinga altijd de gewenste oplossing!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page