top of page

Lucht zuiveren in het magazijn (warehouse)

Bijgewerkt op: 16 nov. 2023

Slimme en effectieve industriële luchtzuiveringDe flexibele luchtreinigers van Njord Clean Air reinigen de lucht van schadelijke deeltjes zoals stof, fijnstof, ziekteverwekkers en pollen. Njord Clean Air levert luchtzuiveringsoplossingen die de lucht zuiveren in het magazijn, de werkplaats of het distributiecentrum. Voor toepassing in elk type binnenomgeving, ongeacht in welke branche u zich bevindt of welke specifieke behoeften u heeft. De Njord luchtreinigers voor industriële luchtzuivering reinigen uw lucht effectief van stof en deeltjes en creëren een schone en gezonde werkplek. Ze hebben een grote capaciteit en werken in alle soorten omgevingen, van magazijnen en vrieshuizen tot werkplaatsen en industriële locaties.Hoge capaciteit

Voor een goed resultaat is het belangrijk de lucht in de ruimte minimaal een keer per uur door een of meerdere luchtreinigers te trekken. Een goede capaciteitsberekening is noodzaak voor een goed resultaat.


Kies voor een luchtreiniger voorzien van constant flow. Dit garandeert hetzelfde volume schone lucht in de loop van de tijd.


2-traps filtering

Dubbele filters voor elke luchtinlaat zorgen voor optimale afscheidingsefficiëntie, flexibiliteit, lange levensduur en lagere onderhoudskosten. Een open prefilter voor het grove stof en een ISO-gecertificeerd fijnstoffilter voor de allerkleinste maar ook gevaarlijkste fijnstofdeeltjes.


Goedgekeurd voor sprinklerinstallaties

In vele magazijnen is een sprinkerinstallatie aanwezig. Een luchtreiniger mag geen obstructie zijn. Al onze industriële luchtreinigers voldoen aan de eisen voor plafondmontage onder sprinklerinstallaties.


Draadloze bediening, bediening en programmering via WiFi of Bluetooth.

Njord Connect™ maakt het mogelijk op zeer eenvoudige wijze een luchtreiniger, een groep luchtreinigers in een deel van het pand of alle luchtreinigers in het hele pand aan te sturen. Verander de capaciteit, de draaitijden en meer eenvoudig vanaf je telefoon of tablet.


Flexibiliteit in filterklasse

ISO gecertificeerde filtercombinaties ontworpen voor de beste luchtzuivering en kosteneffectieve werking, ongeacht de behoeften.


De Njord XP-4 luchtreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van lucht in de logistiek en industrie. Van een werkplaats tot een distributiecentrum en van een magazijn tot een industriële hal.

Eenvoudig te plaatsen

De Njord luchtreinigers zijn simpel en eenvoudig overal te plaatsen. Volledig “vrijstaand” systeem dat kan worden geïnstalleerd op muren, plafonds of op wielen op de vloer. PLUG & GO. Een gewoon 230V stopcontact is voldoende.


Actieve sterilisatie en effectieve geurneutralisatie

Alle luchtreinigers van Njord kunnen worden uitgerust met een UV-C-apparaat om schadelijke microben zoals bacteriën en virussen te elimineren, of een ionisatieapparaat om onaangename geuren en luchtjes te neutraliseren.


Lucht zuiveren in het magazijn

Wilt u meer weten over hoe Njord Clean Air luchtreinigers de lucht zuiveren in ook uw magazijn18 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page