top of page

Is uw bedrijfshal al klaar voor de winter?

Bijgewerkt op: 1 nov. 2023

Bij de bouw van nieuwe energiezuinige bedrijfshallen is er vaak nauwelijks sprake van aandacht voor goede luchtzuivering. Met hoge stof en fijnstof concentraties tot gevolg. Iets wat vooral nadelige effecten heeft in de winter. Vandaar de vraag: Is uw bedrijfshal klaar voor de winter ? Creëer met industriële luchtreinigers van Njord Clean Air een zo laag mogelijk energieverbruik maar toch gezonde lucht.

Bij de bouw van nieuwe energiezuinige bedrijfshallen is er vaak nauwelijks sprake van aandacht voor goede luchtzuivering. Met hoge stof en fijnstof concentraties tot gevolg. Iets wat vooral nadelige effecten heeft in de winter. Vandaar de vraag: Is uw bedrijfshal al klaar voor de winter?
Niet overal is er tijdens de bouw al aandacht voor goede luchtzuivering

De winter is in aantocht, de verwarming gaat aan.

Eind september is het vaak nog heerlijk weer. Bij veel bedrijven zie je dan ook de deuren nog open staan om op die wijze de stofoverlast in de productieruimte te verminderen. De lucht gezonder te doen zijn. Maar de winter is in aantocht. Niet alleen de dagen worden korter maar zeker ook kouder. Voor veel bedrijven betekent dit dat er een lastige keuze gemaakt moet worden; ‘de deur dicht’ om de warmte binnen te houden maar het stof niveau duidelijk te zien stijgen of toch maar ‘de deur open’ met alle verwarmingskosten van dien.


Maak uw bedrijfshal klaar voor de winter

Door het gebruik maken van NJORD industriële luchtreinigers kunt u in de wintermaanden de deur met een gerust hart dicht houden. Zij zorgen voor een schone en prettige werkomgeving. Doordat onze luchtreinigers werken met recirculatie wordt de lucht na reiniging weer terug de ruimte ingeblazen, waardoor er geen warmte verloren gaat. Naast een aanzienlijke besparing op stookkosten resulteert dit op nog veel punten positief..4 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page