top of page

Ook Montapacking Oosterhout kiest voor NJORD CleanAir

Bijgewerkt op: 6 sep. 2022


Afgelopen maand werden door het installatieteam van CleanAirNederland.com bij één van de veertien Nederlandse Montapacking vestigingen meerdere NJORD XP industriële luchtreinigers geplaatst. Een aantal leveranciers zijn in het voortraject naast elkaar gezet en uiteindelijk vond de directie de beste en meest voordelige oplossing bij CleanAirNederland.com.


Logistiek voor ruim 1500 webwinkels

Montapacking is een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Nederland. Het bedrijf, dat sinds 1999 bestaat, verzorgt de logistiek voor ruim 1500 webwinkels vanuit meerdere zelfstandige warehouses. Niet alleen de verwerking en bezorging van orders kan worden uitbesteed aan Montapacking: Ze hebben ook een innovatieve magazijnsoftware waar inmiddels al verschillende grote klanten mee werken. Zelf focust het bedrijf ontzettend op het leveren van hoge kwaliteit en daar sluit indirect het verbeteren van de luchtkwaliteit en daarmee het terugdringen van de stofdruk perfect bij aan.


Zuinig op mijn team

Vestigingsmanager Paul Brekelmans: “Ik ben zuinig op mijn team van goed opgeleide, betrokken en klantgerichte medewerkers. Een schone werkplek en gezonde lucht hoort daar zeker bij” De in totaal 8 NJORD industriële luchtreinigers zuiveren in totaal ruim 16.000 m3 lucht per uur. Op de inpakafdeling is daarbij bewust gekozen voor de zeer compacte XP-MC uitvoering. Welke perfect pasten onder het lage entresol plafond. Namens het Zweedse NJORD Clean Air verzorgt CleanAirNederland.com de installatie, service en mogelijke garantie.45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page