top of page

Ook CWS Workwear kiest voor NJORD clean air filterunits

Bijgewerkt op: 20 nov. 2023

Afgelopen vrijdag werden door het installatieteam van CleanAirNederland.com bij CWS Workwear in 's Hertogenbosch 3 NJORD XP filterunits geplaatst in de hal waar het binnenkomende vuilgoed wordt gesorteerd voordat ze het verdere reinigingsproces ingaan. Bij het sorteren van dit vuilgoed komt veel fijnstof vrij dat in de sorteerruimte zorgde voor een niet voldoende veilige werkomgeving. Om de luchtkwaliteit te verbeteren had CWS (voorheen INITIAL) al eerder via een huurcontract bij een andere aanbieder van schone luchtfilters geïnvesteerd in een betere luchtkwaliteit.

CWS Workwear kiest voor de hoogste veiligheid voor hun medewerkers. Na een vergelijkingstest met hun eerdere leverancier bleek dat hier een significante verbetering gerealiseerd kon worden aangaande rondzwevend fijnstof. Daarnaast was er sprake van een duidelijke kostenbesparing. Een WIN-WIN situatie.


De nieuw geïnstalleerde NJORD luchtfilterapparaten zijn voorzien van NJORDs best gecertificeerde filters welke maar liefst 90% van het fijnstof ter grootte van 1,0 micrometer (0,001mm) uit de omgevingslucht filteren. Door de "constant flow techniek" is de CWS gegarandeerd van een constante luchtstroom door de filterunit.


CWS Workwear staat voor de best mogelijke bescherming, de best mogelijke werkkleding, de best mogelijke service - van hun bedrijf tot uw bedrijf. CWS voor veeleisend werk en veeleisende klanten.


Wilt u meer weten over CWS en hun diensten www.cws.com

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page