top of page

Onderwijs en Corona..

Sinds kort zijn de basisscholen weer open en vanaf vandaag gaat ook het voortgezet onderwijs weer naar school. Dat is goed nieuws. Of toch niet? Want op veel scholen is er nog steeds sprake van onvoldoende maatregelen ten aanzien van Corona.


Door te weinig ventilatie en daarmee het verminderen van de bacterie en virusdruk is de kans op besmettingen hoger. Hierdoor is er een risico dat hele klassen in quarantaine moeten. Scholen zoeken dus oplossingen. Wijken uit naar onder meer gymzalen, bioscopen en andere locaties waar voldoende ruimte gecreëerd kan worden tussen iedereen. Dit vooral om dat de binnenlucht niet veilig genoeg is.. En een aanpassing van het aanwezige ventilatiesysteem is niet mogelijk of kost gewoonweg te veel geld...Maar voor het creëren van veilige binnenlucht is het helemaal niet nodig hele ventilatiesystemen aan te passen. Met behulp van een (mobiele) luchtreiniger voorzien van aPCO techniek in het klaslokaal of de lerarenkamer ontstaat er snel een situatie waar risico’s geminimaliseerd worden en zo de kans op besmettingen gereduceerd wordt. En dat tegen een investering van omgerekend nog geen € 0,35 per kind per week!


Meer weten? Kijk op onze website of neem contact op via info@cleanairnederland.com. Naast koop zijn er ook huur- of leasemogelijkheden beschikbaar.13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page