top of page

Waarom luchtzuivering binnen de logistiek van food en non-food

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

Door het stofgehalte te verminderen creëert u een gezonde en veilige omgeving voor uw werknemers en de producten. Ook in de logistiek van food en non-food is het belangrijk te investeren in goed luchtzuivering.

Door het gehalte aan stof en andere luchtverontreinigingen te verminderen creëert u een gezonde en veilige omgeving voor uw werknemers en de producten.  Goede luchtzuivering op basis van recirculatie help u om uw eigen hoge reinheidsnormen te handhaven. Dit 24/7! Waarbij u ook nog uw bedrijfsrisico's verlaagd.
Gezond personeel, een schone werkomgeving, en besparen op energiekosten

Maximale zuiverheid is voor veel logistieke bedrijven binnen de fooddistributie de topprioriteit om de klanten tevreden te stellen en controles door de autoriteiten (bv. de NVWA, Arbo) te doorstaan. Een te hoog stofgehalte in een distributiecentrum leidt tot enorme schoonmaakkosten en aanzienlijke, dure slijtage van de apparatuur. Door het gehalte aan stof en andere luchtverontreinigingen te verminderen creëert u een gezonde en veilige omgeving voor uw werknemers en de producten. Goede luchtzuivering op basis van recirculatie help u om uw eigen hoge reinheidsnormen te handhaven. Dit 24/7! Waarbij u ook nog uw bedrijfsrisico's verlaagd.


Waarom luchtzuivering binnen de logistiek van food en non-food?

Met de installatie van de luchtzuiveringsunits van NJORD Clean Air Solutions is het mogelijk om het stofgehalte in het distributiecentrum met > 80 % te verminderen. Door toevoeging van andere technieken zoals ionisatie of aPCO is het zelfs mogelijk bacteriën, virussen en schimmels te elimineren. Dit leidt tot een hogere klanttevredenheid, aangezien de goederen onberispelijk worden geleverd. Bovendien worden veiligheid, hygiëne en houdbaarheid aanzienlijk verbeterd – een must in de voedingsindustrie. U bespaart kosten op schoonmaak, onderhoud en arbeid. Uw personeel werkt in een gezondere, zuiverdere werkomgeving met meer productiviteit tot gevolg.. En als laatste ENERGIE: Doordat we niet werken met buitenlucht is er geen sprake van onnodige emissie.


Meer weten wat industriële luchtzuivering ook voor uw bedrijf kan betekenen?


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page