top of page

Is uw personeel ook voor uw bedrijf het belangrijkste kapitaal?

Gemotiveerde en gezonde medewerkers zijn de motor van elk bedrijf. Met het oog op de voortdurende prestatiedruk in de industrie en logistiek is tevreden en gezond personeel een van de belangrijkste succesfactoren. Maar welke voorzorgsmaatregelen worden er binnen uw organisatie al genomen om de mensen te laten werken in veilige omstandigheden?

In veel omgevingen is sprake van flinke vervuiling in de vorm van (fijn)stofdeeltjes, dampen en meer die vrijkomen tijdens werkzaamheden. Deze vervuiling kan zorgen voor ademhalingsproblemen, hoofdpijn en een verhoogd risico op diverse chronische ziekten. Als goed werkgever wilt u dit niet op uw geweten hebben.


Er is een oplossing die zorgt voor een goed werkklimaat. Met behulp van onze professionele luchtreinigers wordt vervuiling op een effectieve manier uit de lucht gefilterd of op natuurlijke wijze afgebroken. Er is geen hak- of breekwerk nodig en de apparaten werken aanvullend op bestaande (ventilatie)systemen.


Wilt u ook tevreden personeel dat productiever en gezonder is? Vindt u het belangrijk verzuimkosten tot wel 40% te verminderen én een slechte reputatie onder (toekomstige) medewerkers te voorkomen? Kijk op https://www.cleanairnederland.com/toepassingsgebieden en neem contact op voor meer informatie.


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page