top of page

Referentiecase: NJORD CleanAir @ Remondis recycling

Bijgewerkt op: 6 apr. 2023

"Wat ons voor Njord deed kiezen was dat we bij hen het gevoel hadden dat de units de lucht echt efficiënt zuiverden."

We wilden de luchtkwaliteit op de werkplek sterk verbeteren dit vooral om gezondheidsrisico’s terug te brengen. Misschien niet direct maar zeker aangaande de toekomst. Daarnaast speelden ook

andere zaken als risico op brand, procesverstoringen en algehele vervuiling van het pand door stof een rol.

Wat ons voor Njord deed kiezen was dat we bij hen het gevoel hadden dat de units de lucht echt efficiënt zuiverden. Ze zijn daarnaast eenvoudig te installeren en kennen een laag energieverbruik. Njord klonk als de beste optie voor ons. Iets anders dat wij als positief ervoeren aan Njord was dat ze het systeem afstemmen op ons bedrijf en onze specifieke behoeften.


Wij zijn erg blij met de samenwerking met Njord, ze houden de diensturen aan en verwittigen bijvoorbeeld altijd ruim van tevoren wanneer ze langskomen voor het onderhoud onze luchtreinigers.

Ik kan Njord van harte aanbevelen


Per Persson, locatiemanager

Remondis, Malmö


Remondis is een van ’s werelds grootste recycling- en industriële servicebedrijven. En als zodanig actief in veel verschillende gebieden - van het recyclen van waardevolle grondstoffen uit industrieel en huishoudelijk afval, tot het produceren van gerecyclede grondstoffen, tot het omzetten van niet-recyclebaar materialen voor verschillende brandstoffen. www.remondis.seBij Remondis werden meerdere NJORD XP-2 units geïnstalleerd.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page