top of page

Neemt u, net als KATUN, ook actie om uw medewerkers, producten en bedrijfsproces te beschermen

Bijgewerkt op: 1 nov. 2023

KATUN gaat in begin 2022 verhuizen naar een nieuw duurzaam distributiecentrum in Tiel. Dagelijks werken hier straks meer dan 50 medewerkers om de levering van lasercartridges voor printers, faxapparaten en multifunctionele randapparatuur aan vele kritische klanten in goede banen te leiden.

Katun is een uniek bedrijf dat de complexe en snel veranderende bedrijfsapparatuur industrie bedient. Ze bieden een uitgebreide reeks aan kopieerapparaat onderdelen, printerproducten, imaging supplies, photoreceptors en service accessoires voor digitale kopieerapparaten/printers.

Njord filters geinstaleerd door cleanairnederland in magazijn

Om te voorkomen dat er stoffige producten uitgeleverd worden en of medewerkers last krijgen van dit rondzwevende fijnstof werden er onlangs 11 NJORD XP Industrial Air Cleaners geïnstalleerd. Boven de logistieke operatie hangen 7 NJORD XP4 units en onder de entresol 4 NJORD XP2 units welke samen ieder uur maar liefst 45000 m3 lucht zuiveren van zelfs de allerkleinste deeltjes.


Serge Berkhout (Manager Technical Services (EAME)) koos daarbij voor NJORD vanwege de beste prijs /prestatieverhouding. Daarnaast was vanwege de wens om ook zonnepanelen te plaatsen op het dak van het nieuwe DC het gewicht van de units een belangrijk aandachtspunt. De NJORD units zijn in vergelijking met de producten van hun eerdere leverancier maar liefst 175 kg lichter van gewicht en probleemloos te integreren in het pand wat ook voorzien is van een sprinklerinstallatie. Katun had reeds ervaring met industriële luchtreinigers.

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page