top of page

Zelfstandig opererend Salesagent Noord Nederland / Vlaanderen gezocht

Bijgewerkt op: 1 nov. 2023

Bij Clean-Air Nederland.com is uw schone werkomgeving onze missie. We leveren de slimste en meest effectieve luchtfilter / purificatieapparatuur en stofbinding oplossingen welke de lucht reinigen van rondzwevende vervuiling.  De NJORD luchtreinigers worden gekenmerkt door hun zeer hoge CADR (Clean Air Delivery Rate) ofwel de hoeveelheid schone lucht per uur. Dit omdat we werken op basis van de laatste ventilatietechnieken en enkel de beste gecertificeerde filters toepassen. We brengen de risico's en kosten veroorzaakt door (fijn) stof en rook terug op basis van de laatste stoffilter en stofbinding technieken. 


banner cleanairnederland voor werving personeel

Het bieden van een schone, gezonde werkplek wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven en daarom zijn wij voor de regio’s Noord Nederland en Vlaamstalig België op zoek naar een talentvolle zelfstandige salesagent die ons team komt versterken. Je treedt als zelfstandige (ondernemer) op namens CleanAirNederland.com. Als salesagent houd jij je als dagelijks bezig met het genereren van New Business. Je bent actief in het gehele proces van koude acquisitie, relatiebeheer, aanvragen genereren, offertes uitbrengen en opvolgen, klantbezoeken afleggen en orders afsluiten. Je bent daar verantwoordelijk voor en deelt in de winstgevendheid. Wij werken daarbij volgens de kernwaarden klantgerichtheid, respect, vertrouwen, nieuwgierigheid en openheid. We gaan uit van het vakmanschap, betrokkenheid en eigen initiatief om het beste resultaat te behalen.


Dit ben jij

Minimaal 1 jaar saleservaring als salesagent/jr. accountmanager of accountmanager

Communicatief sterk en commercieel ingesteld

Representatief en energiek

Ondernemend ingesteld zijn

Flexibel

Wat wij jou kunnen bieden:

Een uitdagende en zelfstandige rol in een organisatie met groei potentieel;

Goede commissie;

Ondersteuning wat betreft de volledige opvolging van de klanten.

Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;

Een gezellige, informele sfeer.


Interesse?

Ben jij die enthousiaste sales agent die wij zoeken? Aarzel dan niet en stuur je sollicitatie naar info@cleanairnederland.com !

Wil je meer weten over de functie? Bel dan naar Joes van Hees via 06-38395838


acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

21 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page