top of page

HOE KRITISCH BENT U? VIRUSSEN, SCHIMMELS, BACTERIËN EN GEUR

In deze Corona-tijden zijn er nieuwe problemen en behoeften ontstaan ​​rond virussen en bacteriën, veel klanten hebben contact met ons opgenomen en wilden weten hoe ze hun personeel en klanten het beste kunnen beschermen met behulp van luchtreinigers en filters.Reeds lange tijd waren we bezig met de ontwikkeling van een voordelige luchtfilterunit waar een ionisatiegenerator aan is toegevoegd dit voor nog betere resultaten in dit soort specifieke probleemsituaties. Hoewel de filters (ePM1 90%) die we gebruiken in onze standaard luchtreinigers al meer dan 90% effect hebben op de virale aerosolen die de filters binnendringen (zie bijlage) wilden veel relaties een oplossing welke verder ging. Deze hebben we nu!


NJORD XP-I

Door het aanmaken van negatieve ionen ontstaat ozon die microben zoals bacteriën, virussen en schimmels actief doodt. De luchtreiniger helpt de negatieve ionen effectief door uw ruimte te verspreiden om het effect te maximaliseren. Bijkomend effect is dat naast bacteriën, schimmels en virussen ook geuren sterk gereduceerd worden.


De ionisatiegenerator werkt in cycli van 4 minuten, is één minuut actief en rust dan drie minuten. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat men altijd ruim onder de geldende grenswaarden voor ozon blijft. We kunnen ook continu het ozonniveau in de kamer meten om ervoor te zorgen dat het niveau op een goed niveau is.


Door luchtzuivering met ionisatie kunnen we een oplossing bieden die de hoeveelheid microben in uw werkomgeving effectief vermindert. Meer weten?

Neem dan nu contact met ons op


79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page