Njord Safe-Zone is ontwikkeld om een schone en veilige werkomgeving te creëren in blootstellings zones waar uw personeel vaak in nauw contact staat met klanten, bijvoorbeeld in behandelkamers, recepties, kapsalons, , sportscholen restaurants EN kassa-werkomgevingen. 

Microdeeltjes in de lucht worden steeds vaker gezien als een gezondheidsrisico. De kleinste deeltjes dringen het lichaam binnen en kunnen ziekten veroorzaken. Om een zone vrij te houden van dit type vervuiling, gaat het luchtvolume van de zone ca. vier keer per uur door een filterinstallatie, dat is acht keer meer dan bij normale ventilatie. Normale soorten ventilatie kunnen dit niet aan en hebben daarnaast meestal niet de vereiste filterklasse. Dit in tegenstelling tot Njord Safe-Zone. Het unieke concept van Njord Safe-Zone is ontworpen om aan deze eisen te voldoen en maakt veilige werkomgevingen met optimale schone lucht mogelijk.

Covid-19 wordt voornamelijk verspreid via druppeltjes die in de lucht wanneer geïnfecteerde mensen spreken, hoesten en uitademen. Er is een direct correlatie tussen het aantal deeltjes in de lucht en het risico van infectie en ziekte. Een hoge concentratie van bio-aerosolen, vluchtige organische stoffen (VOS) en ook andere luchtverontreinigende stoffen blijkt de verspreiding van COVID-19 te verergeren. Het risico op overdracht is het grootst op plaatsen waar mensen voor langere tijd bij elkaar komen. Daarom is er behoefte aan een oplossing op lange termijn om transmissie te voorkomen. Dit in het bijzonder bij bedrijven met een hoge klantenstroom. Er is namelijk meer nodig dan alleen (hand)desinfecterende middelen, plexiglas schermen en mondmaskers. 

VEILIG WERKEN EN ZAKEN DOEN NA COVID-19

Sterke reductie van gezondheidsrisico’s.

Optimale schone lucht voor een veilige werkomgeving.

Aerosolvrije zones verminderen de verspreiding van virussen zoals Covid-19, bacteriën en schimmels
Bereik effectieve bescherming. 

De oplossing is een aerosolvrije zone waar werknemers en klanten langere periodes kunnen doorbrengen tijd zonder risico. Met Njord Safe-Zone Basic wordt de lucht tot 90% gezuiverd van besmettelijke aerosolen en andere deeltjes. Hierdoor wordt het risico van transmissie wordt radicaal verminderd. 

Bereik de meest optimale bescherming

De Njord Safe-Zone met NCC is voorzien van gepatenteerde technologie en is extreem effectief doch vriendelijk voor het milieu. De cel maakt gebruik van een methode die vriendelijke oxidatoren produceert. De cel breekt de aanwezige micro-organismen (bacteriën, virussen, schimmels), gassen, geuren en VOC’s in fracties van een seconde af. De door het systeem vrijkomende oxidatiemiddelen zijn zeer effectief en toch vriendelijk.

NCC: Onschadelijk voor mens, dier en plant

Met vriendelijk bedoelen we onschadelijk voor mens, dier en plant. Dit in tegenstelling tot andere oxidatiemiddelen zoals fluor of chloor. Binnen de NCC cel, d.m.v. een breed spectrum UV-licht gericht op een katalysator. Deze katalysator is samengesteld uit verschillende unieke metalen. Door de combinatie en een zeer kleine hoeveelheid vocht die wordt onttrokken aan de omgevingslucht ontstaat het oxidatieproces waarbij vriendelijke oxidanten vrijkomen die tijdens het oxidatieproces in zuurstof en waterstof worden omgezet. Met de, door de NCC cel, geproduceerde oxidatoren bootsen we in de natuur voorkomende reinigingsprocessen na. De oxidatoren circuleren door de ruimte en gaan op zoek naar moleculen om een verbinding mee aan te gaan. Hierdoor verminderen geurtjes aanzienlijk, zichtbare rook in de lucht verdwijnt en microbiële populaties zoals virussen en bacteriën, in lucht en op oppervlakken worden afgebroken.  

Belangrijk neveneffect

Het actief verbeteren van de omgevings lucht brengt nog meer voordelen. Uw medewerkers zullen minder vermoeid zijn, minder prikkelbaar. Ook duizeligheid, misselijkheid,  irritatie van de ogen, neusverkoudheid, bekneld gevoel op de borst, meer luchtweginfecties dan normaal, zullen minder vaak voorkomen.   

Zo werkt Njord Safe-Zone

•    Gezuiverde lucht duwt vervuilde lucht weg naar de zijkanten van de zone en creëert een schone en veilige luchtzone voor iedereen die aanwezig is in de Safe-Zone.


•    De aangevoerde lucht is gezuiverd van besmettelijke aerosolen en deeltjes. Dit tot wel 90%. 


•    Door toevoeging van Njord’s Nano Fotokatalytische UV-C-oplossing worden de aanwezigheid en de risico’s aangaande virussen en andere microben nog effectiever gereduceerd. (tot 96%!)
 

Njord Safe-Zone wordt aangepast aan de grootte van de zone en wordt aangeboden in kleinere en grotere installatietypen.

•    Kantoorruimten
•    Conferentie en vergaderkamers
•    Kassa zones
•    Recepties
•    Sportscholen
•    Kapsalons
•    Bars en restaurants 
•    Openbare toiletten
•    Klaslokalen

Njord Safe-Zone is een veilige, eenvoudige en betaalbare manier om uw personeel en klanten te beschermen tegen het risico op gezondheidsrisico's. Met Safe-Zone is de lucht vrij van deeltjes die schadelijk zijn voor de gezondheid en waardoor het risico op virale infecties en andere aandoeningen worden verminderd.

Ja, ik wil graag meer informatie!
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Clean Air Nederland.com
  • Clean Air Nederland.com
  • YouTube Social Icon
  • Instagram Clean Air Nederland.com

CLEAN-AIR NEDERLAND.COM

info@cleanairnederland.com

Kerkstraat 100 5141ED Waalwijk

© 2020 CREATIVE-PME        Proudly created with Wix.com