PureAir Active Hepa Covid Pro
PureAir Active Hepa Covid Pro

press to zoom
PureAir Active Hepa Covid 3000
PureAir Active Hepa Covid 3000

press to zoom
PureAir Active Hepa Covid Room
PureAir Active Hepa Covid Room

press to zoom
PureAir Active Hepa Covid Pro
PureAir Active Hepa Covid Pro

press to zoom
1/3

pureAir Active HEPA+ Air Purification voor op kantoor of in de vergaderruimte.

De pureAir Active HEPA+ met ODOGard® zijn de enige luchtreinigers ter wereld die zowel actieve als passieve luchtzuiveringstechnologieën combineren met de geurverwijderende kracht van ODOGard.

 

Naast het verminderen van vluchtige organische stoffen (VOS), allergenen zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, en geuren veroorzaakt door schimmels, bacteriën en andere verontreinigende stoffen, heeft het bewezen 99,98% van SARS-CoV-2 uit de lucht te inactiveren.*

* Laboratoriumtests blijken meer dan 99,98% van SARS-CoV-2 in de lucht te inactiveren binnen 10 luchtuitwisselingen in een gecontroleerde omgeving.

De  PURE AIR luchtreinigers creëren een plasma van negatieve en positieve ladingen om deeltjes uit uw ademruimte te verwijderen. Vangen en vernietigen geuren samen met allergenen en andere deeltjes. Met behulp van een breedspectrum UV-licht en vocht in de lucht worden actieve oxidatieproducten gecreëerd om ziekteverwekkers bij de bron op te sporen en te inactiveren.De Pure Air Actieve HEPA+ met ODOGard® zijn de enige luchtreinigers op de markt die de gepatenteerde ODOGard-technologie gebruikt om geuren snel en permanent te verwijderen door zich te binden aan geurmoleculen.

Kenmerken:

  • Actieve en passieve luchtzuivering

  • Vermindert geuren binnenshuis

  • Reinigt continu

  • Verwijdert verontreinigende stoffen in de lucht

  • Zeer eenvoudig in onderhoud

  • Te bedienen via touchscreen of app

Onze H-13 HEPA- en MERV-16-filters zijn de enige filters met de revolutionaire, gepatenteerde ODOGard®-coating die geuren op moleculair niveau elimineert, waardoor het onmogelijk wordt voor de geur om te overleven. Zelfs de meest hardnekkige, schijnbaar permanente geuren maken geen schijn van kans tegen ODOGard. In tegenstelling tot zware en dure koolstoffilters, maximaliseren onze filters de luchtstroom zonder de unit harder te laten werken, terwijl ze deeltjes van slechts 0,03 micron vasthouden. Pollen en andere allergenen, schimmels, stof, huidschilfers van huisdieren, bacteriën en virussen worden gevangen en keren niet terug naar het luchtruim, zodat u frisse, schone, geurloze lucht kunt inademen.

pureAir_Logo.jpg

pure-Air ontwikkelt en vervaardigt elektronische producten van hoge kwaliteit die een positieve invloed hebben op het dagelijks leven en de gezondheid van mensen over de hele wereld - en tegelijkertijd het milieu beschermen. 

WILT U OOK VERZEKERD ZIJN VAN ECHT SCHONE LUCHT IN UW WERK- OF VERBLIJFSRUIMTE?