top of page

Laat u stof uw bedrijfsproces verstoren en uw winst negatief beïnvloeden?

Bijgewerkt op: 6 apr.

Herkenbaar voor mensen die werkzaam zijn in magazijnen, industrie of productieomgevingen: stof🤧! Het zit op producten, het vervuilt je werkplek, stellingen zijn smerig, je ziet het zweven door de lucht wanneer de zon binnenschijnt, het komt als vies snot uit je neus, het zorgde voor uitval van je machine😕.


Stof schadelijk

Industrieel stof is niet alleen schadelijk voor de gezondheid van uw medewerkers, je afschrijvingskosten voor wat betreft je voorraad, schoonmaak en zo meer. Het heeft ook een verwoestend effect op machines. Vanwege de storingen die het stof veroorzaken kan ook uw bedrijfsproces tot stilstand gebracht worden. Met onnodige vertragingen, levensduur verkorting en met extra kosten tot gevolg.


Professionele lucht stofzuiger

Met een professionele luchtreiniger zoals de NJORD XP-2 wordt industrieel stof uit de lucht gefilterd. Zonder dat hier buitenlucht voor nodig is. 24/7.. Uw medewerkers blijven gezonder én het komt de continuïteit en winstgevendheid van uw bedrijf ten goede.


Meer weten over onze oplossingen voor industriële omgevingen? Kijk op www.cleanairnederland.com of neem contact op via info@cleanairnederland.com.


#schonebinnenlucht #luchtreiniging #industrieelstof #gezondewerkomgeving #fijnstof #zofijnisfijnstofniet #njordcleanair #gezondwerken #gezondheid #storingen #industrie

#medewerkers

#schoonmaak

3 weergaven0 opmerkingen
bottom of page