top of page

Laat u stof uw bedrijfsproces verstoren en uw winst negatief beïnvloeden?

Bijgewerkt op: 16 nov. 2023

Herkenbaar voor mensen die werkzaam zijn in magazijnen, industrie of productieomgevingen: stof🤧! Het zit op producten, het vervuilt je werkplek, stellingen zijn smerig, je ziet het zweven door de lucht wanneer de zon binnenschijnt, het komt als vies snot uit je neus, het zorgde voor uitval van je machine😕.


Stof schadelijk

Industrieel stof is niet alleen schadelijk voor de gezondheid van uw medewerkers, je afschrijvingskosten voor wat betreft je voorraad, schoonmaak en zo meer. Het heeft ook een verwoestend effect op machines. Vanwege de storingen die het stof veroorzaken kan ook uw bedrijfsproces tot stilstand gebracht worden. Met onnodige vertragingen, levensduur verkorting en met extra kosten tot gevolg.


Professionele luchtreiniger

Met een professionele luchtreiniger zoals de NJORD XP-2 wordt industrieel stof uit de lucht gefilterd. Zonder dat hier buitenlucht voor nodig is. 24/7 of alleen tijdens productieuren.. Uw medewerkers blijven gezonder én het komt de continuïteit en winstgevendheid van uw bedrijf ten goede.


Wilt u schone en gezonde lucht op uw werkplek met het slimste luchtzuiveringssysteem op de markt? Neem dan contact met ons op en wij vinden de beste oplossing voor een effectieve luchtzuivering bij u op locatie! Bel met +31 416 229028 of klik hier
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page