top of page

Creëer een schone werkomgeving en bespaar tegelijk stookkosten

Bijgewerkt op: 3 nov. 2023

HOE LUCHTREINIGERS BIJDRAGEN AAN EEN GEZONDER BEDRIJF

Nederland kreunt na na van de zeer hoge gasprijzen (en die zullen mogelijk weer extra gaan stijgen wanneer de onrust in de wereld aanblijft houden). Maar ook kennen we een enorme vraag naar vakmensen. Ontevredenheid over de werkomstandigheden kan maken dat uw medewerkers gaan lopen. Een schone en veilige werkomgeving is dus ook belangrijk voor de gezondheid van uw bedrijf.


Hoe creëer je dan een schone werkomgeving en bespaar je geld?


Ze verbruiken ook elektriciteit! Eens. Maar met onze luchtreinigers bieden we bedrijven niet alleen een veilige werkomgeving, maar ook een aanzienlijke energiebesparing! De luchtreiniger zuigt de vervuilde lucht op en blaast deze er vervolgens weer schoon uit. Er wordt in tegenstelling tot luchtbehandelingssystemen geen (koude) buitenlucht gebruikt, maar de reeds verwarmde ruimtelucht wordt gewoon weer door de omgeving verplaatst.

Lucht reinigen doe je door deeltjes uit de lucht te filteren.
Njord XP-4 luchtreiniger

De units vermengen continue de aanwezige lucht waardoor de warme lucht niet tegen het plafond blijft hangen maar zorgt voor meer comfort op de vloer.


Dit bespaart niet alleen energiekosten op korte termijn, maar zorgt tevens voor een gezondere en betere werkomgeving en draagt zo bij aan de duurzaamheid op de lange termijn! Zo creëer je een schone werkomgeving en bespaar je ook nog eens geld.. Benieuwd naar nog meer voordelen van een schone, gezonde, stofvrije werkplek. Neem dan contact met ons op.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page