top of page

Creëer een schone werkomgeving en bespaar tegelijk stookkosten

HOE LUCHTREINIGERS BIJDRAGEN AAN EEN GEZONDER BEDRIJF

Nederland kreunt onder de momenteel zeer hoge gasprijzen (en die zullen naar verwachting in ieder geval tot volgend jaar hoog blijven). Maar ook kennen we een enorme vraag naar vakmensen. Ontevredenheid over de werkomstandigheden kan dan maken dat uw medewerkers gaan lopen. Een schone en veilige werkomgeving is dus ook belangrijk voor de gezondheid van uw bedrijf.


En wat hebben luchtreinigers met dit alles te maken?


Ze verbruiken ook elektriciteit! Eens. Maar met onze luchtreinigers bieden we bedrijven niet alleen een veilige werkomgeving, maar ook een aanzienlijke energiebesparing! De luchtreiniger zuigt de vervuilde lucht op en blaast deze er vervolgens weer schoon uit. Er wordt in tegenstelling tot luchtbehandelingssystemen geen (koude) buitenlucht gebruikt, maar de reeds verwarmde ruimtelucht wordt gewoon weer door de omgeving verplaatst.

De units vermengen continue de aanwezige lucht waardoor de warme lucht niet tegen het plafond blijft hangen maar zorgt voor meer comfort op de vloer.


Dit bespaart niet alleen energiekosten op korte termijn, maar zorgt tevens voor een gezondere en betere werkomgeving en draagt zo bij aan de duurzaamheid op de lange termijn!


4 weergaven0 opmerkingen
bottom of page