Onze merken:

NJORD Clean Air Solutions
Industriële luchtfilterapparatuur

(made in Sweden)

Njord is een Zweedse onderneming gespecialiseerd in het creeeren van een schone werkomgeving. Ze is opgericht in 2017 met de ambitie om snel een leidende marktpositie te bereiken. Dit door goed naar haar klanten te luisteren en hun uitdagingen aangaande de effecten van stof / luchtkwaliteit te begrijpen. Om daarop de slimste en meest effectieve oplossingen voor alle soorten omgevingen te ontwikkelen/aan te bieden. Het bedrijf Njord is jong maar de algehele ervaring en kennis van industriële (lucht)reiniging binnen haar gelederen is groot. De focus van Njord ligt op het ontwikkelen en ontwerpen van de beste systeemoplossingen.

Industriële luchtreinigers

De NJORD luchtreinigers worden gekenmerkt door hun zeer hoge CADR (Clean Air Delivery Rate) ofwel de hoeveelheid schone lucht per uur. Dit omdat we werken op basis van de laatste ventilatietechnieken en enkel de beste gecertificeerde filters toepassen welke in combinatie met de overige toegepaste ventilatietechniek zorgt voor de hoogste CADR. We brengen de risico's en kosten veroorzaakt door (fijn) stof, rook en andere luchtverontreinigingen terug op basis van de laatste stoffilter, air-purificatie en stofbinding technieken. De NJORD producten zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in de logistiek en industrie.

Flexibiliteit
Njords aanbod is zo ontworpen dat ze optimaal kunnen worden geïmplementeerd in vrijwel alle omgevingen. Ze willen uw problemen op lossen zonder uw bedrijf op een of andere manier te storen .. Ze zijn ook volledig flexibel als het gaat om hun manier van zaken doen. Wilt u kopen, huren of leasen? Zij passen zich aan naar hoe u het wilt.

 

Voordelen

Veel van onze referenties zien, afgezien van aanzienlijk schonere lucht, ook andere (economische) voordelen in hun samenwerking met Njord
•    Verbeterde reinigingsprocessen
•    Lagere onderhoudskosten
•    Meer tevreden klanten wanneer goederen en producten schoon zijn wanneer ze aankomen
•    Minder verspilling door vuile goederen
•    Minder ziekteverzuim en meer tevreden personeel
•    Hogere productiviteit
•    Minder risico’s aangaande certificeringen en het kunnen voldoen aan regelgeving en andere kwaliteitsnormen
•    Minder risico’s aangaande contaminatie en bederf 
•    Minder problemen met gevoelige apparatuur wanneer deze minder wordt blootgesteld aan stof
•    Lagere stookkosten

Njord en Clean-Air Nederland.comHet is dan ook niet voor niets dat we trots zijn dit merk in Nederland te mogen vertegenwoordigen. En met NJORD halen we naast meer dan 100 jaar knowhow ook voor u zekerheid binnen. 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact
Stay critical 2 Helvetica.jpg
 
GTE-GT3000-Lifestyle_Bokeh_BG.jpg
pureAir_Logo_edited.jpg

Unieke, zeer compacte en energiezuinige luchtreinigers voorzien van de baanbrekende aPCO technologie. Deze compacte luchtreinigers reinigen de lucht van stof, pollen, dierenharen, rook, pollen, VOC's, geuren, schimmels, bacteriën en virussen! Dit inclusief COVID-19!  De oplossing voor bijna alle luchtverontreinigingen binnen kantoren, horeca, scholen, kinderdagverblijven, gezondheidszorg (tandartspraktijken/ huisartsenposten) en meer... 

De CAN-PureAir luchtreinigers werken actief en desinfecteren vervuilde lucht en oppervlakken. Dit maakt deze systemen uniek en in tegenstelling tot normale luchtreinigers. CAN-PureAir systemen worden dagelijks gebruikt in bedrijven in alle industriële en commerciële sectoren en geeft verbluffende, continue resultaten. Wereldwijd door vele onafhankelijke testbureaus getest.