Industriële 
LUCHTFILTER

APPARATUUR

De Njord XP luchtreinigerS leverEN DE meeste schone lucht per geïnvesteerde EURO.

NJORD XP Industriële luchtreinigers

De Njord industriële luchtreinigers zijn ontwikkeld met het doel een compact ontwerp te combineren met een maximaal filteroppervlak. 

Energiezuinig en stil
In tegenstelling tot veel andere oplossingen betrekken de Njord industriële luchtreinigers geen buitenlucht. Middels recirculatie zuiveren de units de aanwezige geconditioneerde lucht. Daarnaast zijn de units uitgerust met de nieuwste generatie direct aangedreven centrifugaalventilatoren. Energiezuinig, compact, stil en betrouwbaar.

Twee filterstappen

De Njord industriële luchtreinigers kennen maar liefst twee filterstappen in het standaardontwerp. Het eerste filter heeft als taak zoveel mogelijk stof, voornamelijk grote deeltjes, te filteren. De tweede stap is om de lucht zo efficiënt mogelijk te reinigen tot in de kleinste en gevaarlijkste delen voor de mens. Welke filters worden gebruikt, hangt af van uw situatie en uw doelen.

High Quality componenten

De Njord industriële luchtreinigers zijn gebouwd met componenten van hoge kwaliteit met zo min mogelijk milieu-impact. Daarnaast zijn de units extra licht van gewicht en voldoen zij aan de nieuwe EG sprinklervereisten.

Diverse varianten voor optimale plaatsing en toepassing

De NJORD XP is er in een groot aantal uitvoeringen. Welke voor uw situatie de beste is dat is afhankelijk van vele factoren. Onze accountmanagers adviseren u graag!

SMART
Als extra optie kunt u Njord industriële luchtreinigers aansturen via uw eigen smartphone, tablet of computer. 
Air Purification (optioneel)
Door het combineren van twee technieken (Stoffiltering en Radiant Catalytic Ionisation) binnen de NJORD unit ontstaat een unieke Air Purifier welke zorg draagt voor een optimaal afvangen van rondzwevend fijnstof als ook voor vernietiging van alle soorten organische vervuiling (Bacteriën, virussen, schimmels, geuren, VOC's) in de lucht en op oppervlakken. 

Ja, ik wil graag meer informatie!
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Clean Air Nederland.com
  • Clean Air Nederland.com
  • YouTube Social Icon
  • Instagram Clean Air Nederland.com

CLEAN-AIR NEDERLAND.COM

info@cleanairnederland.com

Kerkstraat 100 5141ED Waalwijk

© 2020 CREATIVE-PME        Proudly created with Wix.com