Industriële 
LUCHTFILTERAPPARATUUR
MET BIPOLAIRE IONISATIE

De Njord XPI luchtreinigerS leverEN DE meest schone lucht per geïnvesteerde EURO.

NJORD XPI Industriële luchtreinigers met ionisatie

Reeds lange tijd waren we bezig met de ontwikkeling van een voordelige luchtfilterunit waar een ionisatiegenerator aan is toegevoegd dit voor nog betere resultaten in dit soort specifieke probleemsituaties. Hoewel de filters (ePM1 90%) die we gebruiken in onze standaard luchtreinigers al meer dan 90% effect hebben op de virale aerosolen die de filters binnendringen (zie bijlage) wilden veel relaties een oplossing welke verder ging. Deze hebben we nu!

Bipolair

Door middel van bipolaire ionisatie zijn de NJORD XPI systemen in staat de lucht op een natuurlijke manier efficiënt te zuiveren. Door het toevoegen van energie aan de lucht (activeren) worden de moleculen die zich in de buurt van de ontladingsbuis bevinden gesplitst. Een groot deel van deze moleculen zijn Zuurstof (O2). De O2 wordt dus omgezet in losse zuurstof atomen (O1) die of positief of negatief geladen zijn. Ook andere atomen die langskomen ondergaan deze splitsing.

 

Vernietiging van bacteriën en schimmelsporen door ionisatie

Vervuilende koolwaterstoffen, stank moleculen, etc. worden omgezet in Zuurstof en (voornamelijk) Kooldioxide. De losse atomen zijn sterk geladen (reactief) en hebben een grote kracht om andere moleculen te verbranden, deze staat duurt dan ook kort (+ 1 ms). Hierdoor worden bacteriën, schimmelsporen en virussen effectief vernietigd. Ook osmogenen en andere slecht ruikende componenten worden zo ontbonden.

Oxidatie geeft een schone, gezonde en frisse lucht

Door het oxideren van bacteriën en geurmoleculen creëren onze ionisatiesystemen een schone, gezonde en frisse lucht. In de buitenlucht verschijnt deze “geactiveerde lucht” in de vorm van positieve en negatieve lucht ionen en ozon, vooral merkbaar na een onweersbui.

Energiezuinig en stil
In tegenstelling tot veel andere oplossingen betrekken de Njord industriële luchtreinigers geen buitenlucht. Middels recirculatie zuiveren de units de aanwezige geconditioneerde lucht. Daarnaast zijn de units uitgerust met de nieuwste generatie direct aangedreven centrifugaalventilatoren. Energiezuinig, compact, stil en betrouwbaar.

 

Veilig

Creëert Ozon ruim onder de geldende grenswaarden

 

High Quality componenten

De Njord industriële luchtreinigers zijn gebouwd met componenten van hoge kwaliteit met zo min mogelijk milieu-impact. Daarnaast zijn de units extra licht van gewicht en voldoen zij aan de nieuwe EG sprinklervereisten.

Ja, ik wil graag meer informatie!
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Clean Air Nederland.com
  • Clean Air Nederland.com
  • YouTube Social Icon
  • Instagram Clean Air Nederland.com

CLEAN-AIR NEDERLAND.COM

info@cleanairnederland.com

Kerkstraat 100 5141ED Waalwijk

© 2020 CREATIVE-PME        Proudly created with Wix.com